Să fi tu însăţi. Ăsta este cel mai bun sfat pe care eu ţi-l pot da. Într-adevăr ai putea atrage atenţia prin haine, dar nu este mai simplu să-ţi pui în valoare felul tău de a fi?( simţul umorului, note bune la şcoală,.). Cum să vorbeşti cu el? Cum vorbeşti cu orice tip. Încearcă să fi relaxată şi să nu te gândeşti încontinuu "dacă o să dau greş" "ce o să spună, oare?". Baftăăă!
Eu iti recomand inca 1-2 ani de Tom & Jerry, si revino inapoi cu asemenea intrebari. ciau
Draga mea, nu poti sa te imbraci cumva sau sa vorbesti cu el intr-un anume fel doar pentru a te place. Mai bine incerci sa te imprietenesti cu el, incepe de exemplu o conversatie cu un motiv asa mai prostesc si apoi incepe si intreaba-l ce face, si chestii de genu asta Nu te schimba doar pentru a-i face pe plac unui baiat.
Da... dar el nu e asa usor de convins!
Daca esti ambitioasa, poti sa faci si asta. Nu am zis ca este usor, dar cu toate acestea, iti doresc multa bafta!:*
Lasa-l pe baiat sa vina la tine..sa iti spuna ca te place si dupa aceea tu! [parerea mea]
Asculta. ca sa te placa un baiat. 1 trebuie sa fi frumoasa [ceva ce e logic ]
2.trebuie sa i te bagi in seama prima oara. sa vada ca esti de gasca.
3. daca te va place va umbla dupa tine. deci sa nu umbli si tu dupa el. lasa-l sa umble dupa tine...
4.fi si tu insuti. dar fi si un pic agresiva . daca te injura injural, daca te atinge tragei 1 pumn { crede-ma stiu ce zic }
Eu zic sa:
1. I-al in brate cand il vezi(Nu iti fie rusine Te va lua si el)
2. Vorbeste cu el pe Facebook sau fata in fata.
3. Daca el fumeaza spune-i: -Ma inveti si pe mine sa fumez?
4. Fa-i ochi dulci sigur iti va face si el.
5. intreba-l cand sunteti doar voi doi fata in fata daca are prietena.
6. intreba-l tot cand sunteti singuri daca vrea sa fiti imperuna.