| andreeaww a întrebat:

Buna tpu..Sunt o persoana timida si nu vorbesc aproape cu nimeni decat cu cea mai buna prietena si mai am 1 an si trebuie sa merg la liceu cum as putea sa fac ca sa nu mai fiu timida? funda big grin

Răspuns Câştigător
| andreea7214 a răspuns:

Nu ai cum sa nu fii timida, si sa stii ca asta nu e un defect, face parte din personalitatea ta. Trebuie sa gasesti persoane la fel de linistite ca si tine si incetul cu incetul veti lega prietenii.

4 răspunsuri:
| Gαηαmα a răspuns:

Bine nu o sa-ti fie daca continui asa, nu spun ca si cum ai avea o problema ca multe persoane sunt timide dar incearca sa scapi macar putin de asta...
Acum ca mergi la liceu, incearca sa socializezi.Intra si tu in vorba, mai intreaba si asa...ca oamenii sunt rai si nu-i baga in seama, gaseste-ti persoane mai linistite cu care sa stai, dar mai intra in vorba si cu ceilalti.Bafta si note mari iti doresc! happy

| ANDRErock a răspuns:

Asculta hip-hopwinking o sa te deschizi in maxim 2 ani big grin

| thegatekeeper a răspuns:

Daca asa este firea ta, nu prea ai ce sa faci. Poti incerca sa te imprietenesti doar cu persoanele cu care chiar ai ceva in comun, fie ca sunt doar 2-3 persoane, asta in cazul in care nu preferi sa fii intr-un grup mare sau sa fii in centrul atentiei.

| Adry05 a răspuns:

Bună!
De obicei prin clasa a 7-a - a 8-a dispare timidtatea. Aşa eram şi eu. Într-a 7-a sau a 8-a m-am schimbat, am început să fiu mai încrezătoare şi timiditatea să-mi scadă tot mai mult. Încearcă să mergi cu prietena ta să cunoaşteţi oameni noi, bagă-te în seamă, fii sociabilă, drăguţă, zâmbăreaţă şi vei vedea că-ţi vei face prieteni care te vor ajuta să scapi de timiditate!