Hei,citeste o carte,ajutati parintii prin casa la treburi,compune poezii,cantece,asculta muzica,decoreaza-ti camera! Pai daca ai voie cheama-ti o prietena,suna o prietena si vorbeste la telefon,fa-ti un jurnal in care sa scrii tot ce-ti place tie, deseneaza, joca-te jocuri pe calculator! multe poti face! dar nu uita trebuie sa-ti ceri scuze pentru greseala pe care ai facut-o e principala mea idee! succes!
Citeste o carte, compune poezii, ocupate mai mult de lucrurile care te pune sa gandesti.
Sper ca am ajutat.
Paiiiii eu cand n-am voie sa ies ma uit pe youtube ladiverse chestii...gen origamiii sau dinastea...intra pe youtube si scrie RwyWilliamJohnson si uitate la chanelul lui e tare raw tipu , gandeste ce o sa faci saptamana vitoare, invata o chestie noua cum ar fi "pen beat" adica sa faci muzica cu creionul! fi creativa mult noroc si sry4u!
Pai de ce nu citesti o carte? Sau poti sa te joci pe calculator, compune povesti, deseneaza {daca iti place}, sau nu stiu vorbeste la telefon cu prietenii. Sunt multe de facut chiar daca nu iesi afara. Sper ca te-am ajutat.
CudiDaKid întreabă: