| sMotionless a întrebat:

Sunt putin mai plinuta__si as vrea un regim cu care se poate slabi repede_peste o luna am nunta__si vreau sa slabesc putin__deci un regim in care sa slabesti repede.Va rog frumos am nevoie urgent sa fie cat mai multe.

3 răspunsuri:
| aurasauras a răspuns:

Disociat

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Regimuri sunt multe,gasesti pe net o gramada. Evista grasimile,sucurile acidulate, parjelile, dulcurile si nu manca dupa ora 18. Poti sa ti ce regim vrei tu, dar nu o sa gasesti niciun regim care sa faca minuni fara SPORT.Fa sport, du-te si alearga sau alearga in casa(din baie in dormitor) sau pe loc si fa exerciti(tot in casa)si o sa vezi rezultate

| CloseToYou a răspuns:

Cea mai buna forma de a slabi si de ramane la greutatea ideala e slabirea treptata.Tu vrei asa dintr-una...Totusi intr-o luna ai putea scapa de 3-4 kg.Trebuie sa consumi cinci mese usoare pe zi, dimineata poti consuma musli cu lapte, iaurt. Urmeaza o gustare la ora 11(un fruct,un iaurt mic cu putine grasimi),la pranz ciorba de legume fara rantas, grasimi sau alte tampenii de astea fara paine sau peste, pui la gratar sau fiert. Urmeaza a 2a gustare care consta tot intr-un fruct sau cv de genul asta.La cina poti consuma cam aceleasi ca la pranz, trebuie sa ai grija doar la cantitati si sa nu mai consumi altceva decat seminte fara sare, ceaiuri neindulcite sau apa dupa o ora anume(cu 3 ore inainte de a te culca, daca te culci la 10 de exemplu, nu mai consumi nimic dupa ora 7).Elimini dulciurile,grasimile si trebuie' sa bei apa. Apoi exercitii fizice nu foarte dificile la inceput pe care sa le,,complici'' treptat (sunt multe tutoriale pe youtube cu exercitii).Si sa ai o atitudine pozitiva,sa crezi in tine si sa nu vezi slabitul ca pe o povara. Oricum din poza nu-mi pari plinuta ci chiar dragutabatting eyelashes.Nu inteleg exact la ce te referi prin plinuta,uita-te de exemplu la fete considerate,,plinutze'' care sunt in topul preferintelor barbatilor (Kim Kardashian, Sofia Vergara)Si tine minte ca daca vrei sa slabesti, nu trebuie sa o faci pentru altii ci pentru tine.Nu trebuie sa iei in seama comentariile rautacioase, ci sa te simti bine in pielea ta.Crede-ma un baiat prefera de o mie de ori o fata mai plinuta dar naturala si cu simtul umorului decat o,, slabanoaga'' plina de fite si impresii.Te pup doolce si multa, multa bafta!>big grin