| blackheart26 a întrebat:

Sunt șanse ca o fata din zodia Berbec sa te ierte? Am fost cele mai bune prietene pana ieri, eu sunt Scorpion și sufăr extrem de mult după ea, îmi era ca sora, ce sa fac? Nu a vrut sa taie nicio legătura cu mine, mă are la follow și la tot, dar am senzația ca nu mă va ierta niciodata! Credeți ca este o simpla faza? Se ascunde tot timpul in ea și niciodata nu vorbește, simt ca mor, m-am atasat așa mult de ea și când privesc vechile conversații mă apuca plânsul, mi-e frica sa nu am depresie, nu stiu ce sa fac, pentru mine acea prietenie era totul, mi-am pus tot sufletul in ea, mă simt complet trădată. Vreun sfat?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sfat-lasa bazaconiile astea cu zodii. Ca ai vazut tu ceva la televizor si te-ai simtit la ce zicea, e una, dar nu inseamna ca acum toata viata ta e dictata de ziua in care te-ai nascut. Nu mai folositi chestia cu zodiile sa ziceti ca "Eu sunt mai vulcanic ca asa e zodia mea", "Eu nu iert ca asa e zodia" "Nu iubesc ca asa e zodia", NU, așa ești TU. Cat despre prietenii, de-a lungul vietii o sa renunti la multe, pentru binele tau. Nu stiu de tine, dar prietenii din copilarie si pana la batranete eu am vazut numai in filme si povesti. In viata reala oamenii isi despart drumurile, isi schimba mentalitatile si scopurile. Nu inseamna ca tu ai devenit o persoana rea doar pentru ca nu te mai place cineva, ci ca pentru ea poate nu mai esti persoane potrivita, pentru altcineva esti. E ceva normal. Si eu am fost "tradat" de persoane pe care le consideram cei mai buni prieteni si am realizat ca increderea nu trebuie sa ti-o pui in oameni. Oameni gresesc, se schimba. Sunt acolo langa tine cat vor, cat pot, cat are sens. Bucura-te de ei, de conversatii, de rasete, de amintiri, cat le ai, dar nu uita ca tot ce e bun, si tot ce e rau, se termina la un moment dat. Cu cat treci mai repede peste cu atat iti va fi tie mai bine.

| blackheart26 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc mult de răspuns! Dar încă am speranța ca tine câtuși de puțin la mine și are nevoie de timp, mă are la follow pe Instagram, ba chiar mă are la prieteni apropiați, dacă termina orice legătura cu mine pur și simplu îmi putea da block.

| anonim_4396 a răspuns (pentru blackheart26):

Si asta e adevarat, ai rabdare happy Nu te panica prea repede, nu stii ce gandeste omul. Iti doresc toate cele bune!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din câte știu Berbecii sunt impulsivi, se supără repede datorită orgoliului lor dar după un timp le trece.