Buna,stiu cum e..Pai ea s-ar simti super langa tine,daca ai vorbii despre ce e ea interesata sau sa-i povestesti despre intamplarile tale amuzante,faze, etc. Daca vrei sa o ''amuzi'' gadilooo(fetele adora asta) sau in orice caz atinge-o(pe umar, spate, unde vrei tu). Si fii tu insati cu ea, cam atat. Funda?
Pai ai putea sa vorbesti despre lucruri ce ii plac ei. Sau daca practici un sport sa o inviti la antrenament sau chiar la un meci! Sigur i-ar placea! Nu trebuie sa fii timid! Cand esti cu cineva pe care iubesti, fii tu insuti! O sa te placa asa cum esti! Bafta multa!
Sa nu o inviti sa se uite cum joci tu un sport, invit.o sa jucati amandoi un sport! Fetelor asta le place.Sincer, depinde si de fata pe care o placi; daca e cu nasul pe sus ai slabe sanse sa accepte.Nu fi ingrijorat ca nu o sa scapi de timiditate...trece si asta cand o sa cunosti fata potrivita. Iti spun din proprie experienta:daca o fata te place, te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine.Bafta!
Arată-i melodii care crezi că i-ar plăcea. Dacă urmăriţi seriale sau filme comune o poţi întreba despre personaje şi face glume pe seama lor. Sau trupele prefarate la fel, nu ştiu. Poate îi place să citească, vorbiţi despre cărţi. Sau chestii gen "în viitor sper să nu ajung un molâu printr-un şanţ care să ceară bani de pâine, când eu îmi iau vodka şi ţigări. aia da viaţă."
Sau, simplu, fii tu însuţi. Asta merge mereu. Dar dacă ea e mai... ăhăm, şi-ţi dă de înţeles că n-are chef, las-o. Crede-mă. Ştiu din experienţă.
ale0409 întreabă: