| Bogdan113566 a întrebat:

Sunt un baiat de 14 ani si imi place de o fata extrem de mult, sunt foarte timid, ea este la liceu pe clasa a 9-a si eu la scoala pe a 8-a, nu stiu cum sa ii spun ca imi place de ea nu as vrea direct ca nu o sa mearga as vrea sa o fac sa se simta bine sa rada cand vorbim, nu prea ne putem intalni pentru ca ea e la liceu si eu la scoala, daca eram amandoi la liceu/scoala puteam vorbi pe hol era altceva, dar acum chiar nu avem cum doar prin intermediul Facebook-ului, nu stiu cum pot intra pe ea cu ce motiv mie mi s-ar parea ciudat ca sa intru asa direct fara niciun motiv, am fost la strand cu inca 2 prieteni de ai mei si era si ea cu sora ei si cu o prietena si imi era rusine sa ma duc sa vorbesc cu ea eram foarte timid si cand voiam sa ma ridic de pe sezlong sa ma duc la ea ma blocam si ma puneam la loc si suferam in inauntrul meu ne uitam uni la alti si ne zabeam frumos, am salutat-o desigur, si ea pe mine dar nu am avut curajul sa pot vorbi cu ea, nu stiu daca acest lucru este un sentiment de simpatie fata de mine, este o fata extrem de frumoasa, nu stiu daca am sanse la ea nu pot spune ca sunt un baiat wow extraordinar de frumos sa zicem ca moare dupa frumusetea mea, sunt un baiat oarecare, simplu, mai romantic de fel imi place sa fac surprize, cadouri sa bucur omul, de exemplu daca as fi cu ea i-as cupara un inel frumos sa aiba o amintire de la mine am merge la un film, ce frumos ar fi...

Răspuns Câştigător
| TheDarkQeen13 a răspuns:

E simplu. Ii scrii pe Facebook si ii spui daca ar vrea sa iesiti si o inviti la un suc, pe afara sa va plimbati, la teatru sau la film si cand iesiti incercati sa va cunoasteti mai bine.Nu ii spune direct ca iti place de ea, o sa ii spui la momentul potrivit, ea oricum isi da seama daca o placi.Iti zic eu ca va fi mult mai atrasa de tine daca o faci sa rada si ii oferi cadouri decat daca esti cel mai frumos din oras.Ai putea merge si tu la acelasi liceu dar atentie sa fie unul potrivit tie.Fii mai tupeist pentru ca in viata o sa pierzi mult din cauza timiditatii. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru inceput ii poti cumpara un inel si ai sa vezi ce are sa rada, apoi, la anul poti merge si tu la acelasi liceu! Va fi tare fericita!

| AleexisViol3t a răspuns:

Cred ca primul pas pe care ar trebui sa il faci este comunicarea. Du te si vorbeste mai mult cu ea, povestiti va unul altuia despre vietile voastre. Si nu mai fi timid. Nu ai avea de ce. Cat timp esti sigur pe tine, nu are ce sa fie gresit. Succes!