Du-te la speo, alpinism sau alt club de genul acesta, ca ai zis ca-ti place natura. Ajungi sa-ti faci prieteni cu aceleasi gusturi, care au prietene cu aceleasi gusturi, care au si ele prietene cu aceleasi gusturi, dar fara prieteni, si timide vai de ele! I hope you got my drift.
Multumesc Georgiana!
Georgiana nu iti pot trimite pm daca doresti sa vorbim id mess dinuflorin95
Heh, cand nu se poate intr-un fel, cauta in alt fel. Trebuie sa fie o alternativa, si pana la urma sa gasesti alte persoane, nu conteaza varsta, care sa aiba aceleasi inclinatii cu tine. Ce daca poate fi de-o varsta cu bunicul tau? Poate are o nepoata draguta. Daca toti baietii si fetele de varsta ta din localitate isi petrec mai bine timpul in bar decat la o plimbare, cauta persoane de alta varsta, poate gasesti un "nebun" ca si tine, cineva care sa fie diferit, sa mearga la padure sa culeaga ciuperci in loc sa soarba din halbele de bere la terasa.
Barry te pot ajuta eu, daca vrei! (vb serio)
Si inca ceva: cauta sa-ti faci prietene, nu iubite, odata ce vezi ca este o persoana cu care vorbesti aceeasi limba, lucrurile pot capata o miscare spre directia dorita. Este mai bine, pentru ca vei fi cu o fata cu care stii ca ai ce discuta, ca relatia voastra nu se va rezuma la doar cateva intrebari si apoi fiecare cu ale lui.
Buna berry, eu am 16 ani si sunt cam in aceeasi situatie ca si tine. Nu am mai avut pana acum nici un iubit, din cauza ca sunt mai timida si stau mai tot timpul retrasa. Cred ca ne-ar prinde bine la amandoi sa vorbim despre una alta. Daca vrei sa ma adaugi pe mess zi-mi si iti trimit pe privat. Numai bine!
Buna,sigur ne-ar prinde bine amadurora sa mai vorbim una alta, ai id meu mai sus. Multumesc.
Da, ai nevoie de prieteni sau prietene apropiati de varsta cu care sa comunici mai lejer, eu insa sunt de parere ca ar fi mult mai eficient sa reusesti sa gasesti pe cineva care nu este timid/a care sa te poata ambitiona sa te faca sa vorbesti sa te faca sa-ti dai drumu sa iesi din emotiviate si timiditate
Citeste cu rabdare raspunsul meu si dupa aceea, daca tu crezi, ma poti si injura:
"Iar omul in lume se naste
Cuminte ori netot,
Si scopul sau ultim: sa caste.
Trudit ca vietii nu poate
Sa-i afle menirea si rostul,
Cumintele casca: iar prostul
Sta gura cascata la toate:
Si-atata e tot."
Multumesc pentru raspuns, am inteles ce vrei sa spui.Dar totusi cu ajutorul vostru as vrea sa gasec pe cineva cu care sa vb, sa cer pareri sa schimbam pareri, sfaturi.Am cativa prieteni da mi se par mult prea egoisti, invidiosi sa pot vorbi cu ei lucruri mai personale, nu prea am incredere in ei si oricum mi-ar fi rusine sa vorbesc cu ei despre fete.
Daca vrei iti pot trimite id-ul meu pe privat, si vorbim acolo.tot ce iti pot spune este ca pana acum un an eram si eu la fel ca tine, insa eu m-am straduit tare sa ma schimb...
Prietene, nu ești singurul... Sunt mulți, foarte mulți ca tine, dar unii (ca mine) au (sau au avut) o cale de scăpare.
Dacă vrei să te ajut cumva, lasă-mi un semn și îți voi spune „povestea mea" și o posibilă cale de scăpare, numai să ai puțină încredere (și timp)...
Daca iti place o fata, de ce nu incepi sa vb cu ea prin intrebari? intreab-o despre ea, poate asa gasesti unele lucruri comune intre voi, si poti sa vorbesti deschis si despre tine. daca vrei sa vorbim si niste sfaturi in plus trimite-mi mesaj privat si te voi ajuta bucuroasa
Desi poate ti se pare absurd chiar daca mi place foarte mult o fata mi-e frica /rusine sa vorbesc cu ea. Multumesc pentru ajutor!
Sunt in aceeasi situatie ca si tine, dar am avut o prietena la 14 ani... acum am 17 ani, si sunt un fel de "forever alone" datorita faptului ca in loc sa beau bere intr-un "birt", beau un suc intr-un local cat de cat ok. Nu te pot ajuta pe tine, am si eu problema asta de comunicare, mi-am pierdut aproape toti prietenii datorita faptului ca eu nu incerc sa-mi demonstrez superioritatea sau sa fiu "cool". Chiar m-am 'bucurat' cand ti-am citit problema, fara suparare, ma face sa ma simt bine, datorita faptului ca nu sunt singurul si imi rade inima cand ma gandesc ca mai exista si baieti romantici. Sunt la fel ca tine .
Asa si eu, mi-am piedut cativa prieteni, si fii sigur ca sunt multi ca noi din pacate, si cei care ne pot scoate din aceasta stare sunt prietenii dar cei cu adevarat prieteni, si asta e naspa ca nu prea avem prieteni.
andreii2 întreabă: