anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt urata. Am fata patrata, buzele subtiri, ochii 'in cap', nasul destul de mare si ascutit, si piramida nazala este destul de proeminenta, sprancene urate, dinti putin strambi si putin galbeni, vergeturi, cosuri pe fata, iar corpul e ok(in afara de vergeturi pe picioare). Toate prietenele mele sunt frumoase si uneori ma simt prost cand ies cu ele. Am aproape 16 ani si nu am deloc incredere in mine. Cateva sfaturi, va rog!

Răspuns Câştigător
| Casandra88 a răspuns:

Nu incerca sa te mai simti urata si incearca sa ai mai multa incredere in tine. Puneti in valoare ce iti place la tine. Poti folosi pentru ochi tusul ca sa- ti scoata in evidenta, schimbati coafura, penseazate etc... Punete in fata oglinzi si vei observa si partile care o sa-ti placa si increderea de sine este cea mai importanta..Baftahappy te pup

5 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Sincer, eu nu cred că eşti chiar aşa. Cred că faptul că n-ai încredere în tine te face să te vezi aşa. Atâta timp cât eşti îngrijită şi te simţi bine în pielea ta nu mai contează nimic.

| ℓDℓ a răspuns:

Iti lipseste increderea in tine
Fi puternica
nimeni nu e perfect
in fond conteaza sufletul!

| eusuntdeea a răspuns:

Buzele le poti face sa arate mai mari cu ajutorul rujului, gloss-ului. ochii ii poti face sa arate cum ar fi mai jos folosind un anumit tip de machiaj, sprancenele le poti face mai frumoase daca te pensezi, cosurile se rezolva folosind creme, masti de fata, si le poti acoperi cu fond de ten, deci tot se poate rezolva! stai linistita! nu e nimic grav! happy

| Robu_Daniela_1996 a răspuns:

Cosurile le poti acoperi cu pudra, schimbati stilul, incearca ceva nou, poate o alta coafura!
Funda?

| ionutmen a răspuns:

Pai buzele poti sa le conturezi cu un ruz sau luciu de buze imbracata si thuu ca la moda si nu folosii multe farduri pentru ca o sa faci riduri parerea mea fii ingrijita si nu pune la suflet ce zic prietenele tale