| YukiChan a întrebat:

Suntem cu totii in vacanta, dar eu nu prea stiu ce pot sa fac. Sunt cu o prietena si ma bucur mult ca a venit, dar nu stim ce putem face... Vreo idee-doua? Funda+vot big grinbig grin

4 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

E vara, plimbati-va pe-afara, in parc...cititi ceva interesant, ascultati muzica, intalniti-va cu mai multi prieteni si mergeti la o pizza si-un suc big grin

| dezireh a răspuns:

Luati.va rolele sau bicicletele si duceti.va in parc.sau jucati jocuri pe pc.dar ce.l mai bine e sa va duceti afarabig grin

| LikePurpleColor a răspuns:

Va puteti juca jocuri pe calculator multi player http://www.y8.com/tags/2_Players, puteti sa va jucati cu cartile de joc, sau jocuri pe tabla cum ar fi,,Jocul Cuvintelor'', sau,, Puzzle'',,, Nu Te Supara Frate'' si multe altele sau daca este vreme buna puteti sa va jucati coarda sau elastic sau daca este un strand in oras sa mergeti la strand. Sper ca te-am ajutat pa pa :x:*

| flyuuuuuuuu a răspuns:

Pai maine este duminica ati putea sa va faceti frumoase sa va imbracati decent si sa mergeti la biserica iar dupaceea ati putea sa mergeti la o plimbare prin oras sau la o inghetata happy