| pupikutza a întrebat:

Buna TPU suntem un grup de prieteni si ne-am cam plictisit bani nu prea avem afara este frig plouo deci nu putem sa ne plimbam si suntem multi vreo 6-7 vreau si eu idei

3 răspunsuri:
| ZumZz a răspuns:

Heii happy

Pai stiu ca este si perioada asta aiurea, si e cam greu sa iesitiwinking. Si eu am tot asa un grup de prieteni si suntem cam 8-9, dar in weekenduri, organizam mici petreceri acasa. Si afara mai iesim pentru 1-2 orewinking. Faza este ca in timpul saptamanii numai avem cum sa iesim ca este si liceul happy. Deci, poate puteti si voi sa faceti asa, sa faceti mici petreceri, sa jucati un joc etc. Si afara chiar daca este destul de frig incercati si voi sa stati 2-3 orewinking.

Sper ca te-am ajutat happy

| xKaяikatuяix a răspuns:

Salutt happy! Va puteti juca un joc, cum ar fi adevar sau provocare, mata`scunsa, mata`prinsa, etc. Puteti sa trageti perdelele in camera sa fie intuneric si sa va uitati la un film de groaza sau de comediewinking. Sunt multe lucruri de facutt in casa >:d

| Irinuca99 a răspuns:

Pai...v-ati putea uita la un film, sa jucati un joc, sa ascultati muzica(+karaoke)exista multe variantetongue"sper ca te-am ajutat"FUNDA?