anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu este un om dintr-o bucata, iar daca zice ceva, asa ramane! acum 3 saptamani am vorbit cu el daca imi da voie la mare, si a zis ca ma lasa. Acum am facut o prostie, si l-am suparat foarte tare si nu ma mai lasa la mare, nici nu mai vorbeste cu mine! Spuneti-mi va rog, ce pot face sa ma lase, asa mi-a facut si anul trecut a zis ca ma lasa iar dupa nu ma mai lasat! am 17 ani, si vreau sa ma duc la mare cu prietenii si cu iubita mea, daca nu ma lasa la mare cred ca o sa ma sinucid, pentru ca o sa ma simt foarte prost! Spuneti-mi va rog ce pot face sa il conving sa ma lase!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ai facut prostia acum suporta consecintele. Asa capeti experienta in viata

| under89 a răspuns:

applause WOW, nu-mi vine să cred ce citesc... Ți-ai cerut măcar „scuze" pentru ceea ce ai făcut? Dacă da, și tot de ignoră, insistă!
''daca nu ma lasa la mare cred ca o sa ma sinucid, pentru ca o sa ma simt foarte prost!''

| xEvond1v1sion a răspuns:

Nu te sinucide! Du-te la el cereti scuze ajutal la treburi si prefate ca inveti ca citesti si astfel o sa si schimbe parerea. Daca tot nu te lasa fii barbat suporta conseconsecintele ca o sa capeti lectii de viată.