Da este foarte bun.Eu il am de un an si nu a patit absolut nimic.Si inca eu l-am scapat de multe ori si pe ciment si pe parchet. odata si intr-o balta si tot nu are nimic.Are memorie buna si mie personal imi place si felul in care ies pozele.Si nu este deloc scump.Eu l-am luat cu 5 milioane de lei vechi si inca este foarte bun.Am avut telefoane si de 12 milioane de lei vechi si nu au rezistat cat a rezistat asta.Eu iti recomand sa il cumperi.
Buna
eu am corby de 1 ani de zile si nu mi-a facut prbleme nici cu touchscreenul nici cu softul nici cu bateria.
este un telefon care are de toate inclusiv widget pentru facebook, citeste documente office si pdf-uri, e sexy! si il poti configura si personaliza cum vrei tu, imaginatie sa ai.
toate telefoanele sunt bune numai grija de ele sa ai. al meu l-am scapat pe ciment, mi-a scapat din halat, s-a facut in 3 : baterie carcasa si telefonul propriu zis si nu a patit nimic.
L-am cumparat cu 160 de lei, de fapt e cadou de la iubi fix de ziua mea. are 1 an si doua luni
Buna,eu am un Samsung corby,de un an si nu imi face probleme nici acum,si l-am si scapat de mil. de ori pe jos, si nu are nici o zgarietura(depinde si de cum ai grija de el)touch-ul merge foarte ok, are o camera foto mica, dar face poze foarte frumoase, si muzica se aude tare.Este chiar bun! Funda?
Ai dreptate, este chiar foarte bun
Buna eu am corby de foarte mult timp, este foarte bun. Face poze clare, bateria tine foarte mult deci este chiar foarte bun
Geo2969686 întreabă: