anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU-știlor big grin
Am o întrebare.
De curînd îmi place de un băiat cu vreo cîteva luni mai mic decît mine și semnele sînt: Cînd trec pe lîngă clasa lui (avusem olimpiadă la fizică) el zice uite cine are olimpiadă la fizică, apoi odată eram la etajul lui pe o bancă pe tabletă și o fată era așezată lîngă mine apoi ea s-a dus și el repede s-a apropiat de mine laughing
Azi mă durea foarte tare capul și oarecum l-am ignorat... și mi-a zis numele dar nu am răspuns că repetam o poezie și apoi cînd mă uitam la el își îndrepta privirea spre mine și ochii lui deveneau mari laughing
DECII? credeți că mă place? Fundoiii!

5 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Bună,
Stai mai mult cu el. Dacă încă dă semne că te place, întreabă-l dacă vrea să fiţi împreună.
Mult noroc!
Numai bine!(:

| ElenaSA a răspuns:

El incearca sa fie aproape de tine. Incearca sa fii si tu in preajma lui. Poate ca iti spune singur ce simte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. A zis chestia aia fiindcă se plictisea.
2. Voia să-ţi vadă tableta. S-o analizeze îndeaproape.
3. Voia să-ţi verifice simţurile, aşa că ţi-a strigat numele să vadă cum stai cu auzul. După aia şi-a mărit ochii ca să-ţi controleze văzul.

| Necunoscut123456789 a răspuns:

Deci practic s-ar putea sa te placa...

| ThisIsDix a răspuns:

1.Daca esti mai mare ca el..nu cred ca ti-ar fi chiar asa rusine sa-l intrebi..deci intreba-l sincer. vorbeste cu el si pana la urma o sa ajungeti la un punct comun happy simpla parere happy