| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU.tocmai am intalnit in scoala o fata bruneta.big grin.frumoasa foc.de care m-am indragostit. dar ea nu stie inca lucrul asta pentru ca nu i-am zis inca.aici e prb. din cate am obs ea e asa.cam cu fite nu multe dar tot are.in fine i-am cerut nr de telefon. mi la dat.id,na am mai vb asa pe net. dar. sincer nu stiu ce sa mai vorbesc cu ea. fiindca ma simt asa de tare atasat de ea incat nu as vrea sa zic ceva gresit sau ceva care sa o supere.sau sa par tipul de baiat care se baga in sufletul ei. faza e ca ea pana acum nu s-a bagat niciodata in seama cu mine p net...straight face. va rog sa-mi dati si mie niste idei ce sa vb cu ea asa p net sau prin msj la tel ca nu mai am nici o idee. poate unii dintre voi gandesc altfel.chiar vreau sa fiu cu ea... dau funda! ast raspuns (cei care ati avut o astfel de stare stiti prin ce trec va rog nu ma luati la misto)

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.in primul rand afla daca are prieten (chestia asta e fff importanta). Daca nu are scapa de aerul asta serios, ai 16 ani, poti spune lucruri haioase, poti sa te "joci" cu ea.asta insemnand sa o ciupesti (sa intri intr.un joc) un joc in care sa se implice si ea. daca ai reusit asta mai ai doar un pas pe care trebuie sa.l faci singur, asa cum consideri. succes>big grin