| Adriana435 a întrebat:

Bună TPU! Tocmai ce am picat bacul la matematica și mă simt puțin nasol, chiar dacă știam ca nu-l voi lua.Ma simt tristă, abătut,deoarece toți copii se afișează cu "Reușit", iar eu în sinea mea știu ca l-am picat la mate.Imi recomandați sa lucrez la mate cu meditații pentru un cinci sau sa las la anul în vara? Zic asta ca nu știu dacă e posibil sa să obțin cinci acum, mai ales ca nota mea a fost doi și nu prea mai găsesc profesorii sa facă meditații în timpul verii...Pentru ce-i care l-au picat si l-ati luat după, ce sfat mi-ati da?

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Sfatul meu e sa tragi tare si sa il iei acum. Poti gasi un prieten/a sa iti explice una alta, incearca sa rezolvi variante si fa tot ce poti sa il iei acum in toamna. Nu trebuie sa lasi pe anul viitor, pierzi un an inutil. Asa il iei acum, te inscrii si la facultate si o sa fie totul bine.
M1 sau M2? Daca e M2, poti recupera pana in toamna foarte usor.

| Adriana435 explică (pentru Robert2526):

M2 Tehnologic

| Robert2526 a răspuns (pentru Adriana435):

Daca ai M2, cam in aproximativ o luna poti sa te pregatesti. Dar sa iti asumi faptul ca trebuie sa lucrezi 2-3 ore pe zi. Matematica se invata rezolvand zilnic subiecte.

| Adriana435 explică (pentru Robert2526):

Nu este vorba de timpul meu, am timp sa fac subiecte în fiecare zi, problema e ca îmi este frica ca nu pot sa acumulez atâtea informații în doua luni...

| Robert2526 a răspuns (pentru Adriana435):

Poti, am mai vazut persoane care au facut asta, stiu ce vorbesc.

4 răspunsuri: