Ce traiesti acum e dezamagire si ai face bine sa te obisnuiesti cu asta pe viitor, deoarece tot vei avea parte de evenimente de genul.
Pare ca esti perfectionist/a. Pe o parte e bine deoarece perfectionismul iti impinge limitele, dar pe de alta parte te si traumatizeaza deoarece iei totul in serios si suferi cand sperantele nu iti sunt indeplinite.
Ia un loc in spate. Relaxeaza-te. Esti om si e ok sa gresesti. De fapt din greseli inveti. La urmatorul test nu mai fi incordat/a deoarece asta iti da anxietate si frica de esec. Vei ajunge acolo unde vrei sa ajungi si daca semestrul asta nu iti iese media, roag-o pe profa/prof sa te asculte si invata special pentru asta. Solutii se pot gasi.
Chiar nu inteleg de ce mai plangi, ca oricum nu schimba cu nimic nota de la testare, iar asta se datoreaza numai faptului ca nu ai invatat.
Eu zic sa te ambitionezi si sa inveti la fizica, de acum inainte, ora de ora, ca urmatoarea nota sa fie un 10, sa-ti ridici media cu nota proasta de la test.
Si ca sa nu plangi pe viitor, toata vacanta pui mana serios si inveti pe rupte la toate materiile, ca sa nu ti se mai intample sa nu sti vreodata la ore.
Buna.Crede-ma ca nu merita deloc sa plangi atatea minute pentru o nota, cu atat mai mult sa plangi toata vacanta. Sper ca nu esti unul din acei elevi care vaneaza numai note de 10? Pentru ca nu este deloc sanatos pentru suflet si minte.Sau te gandesti mai mult la reactia parintilor?
Asta e, se mai intampla si sa o dai in bara.Nu-i nicio tragedie.Iti dai silinta ca pe viitor sa iei note mai bune, sa te concentrezi ca sa nu mai faci greseli din neatentie.Am patit si eu asa, doar ca nu m-a necajit atat de mult incat sa plang.Am fost dezamagita de mine, putin trista pe moment, dar pe viitor am avut grija si am luat note decente. Bucura-te de vacanta intr-un mod placut tie, nu te mai gandi la asta, altfel nu se va simti deloc ca un timp de relaxare si bucurie, asa cum este menit.
RazvanCazan întreabă: