| Bogdan_9316 a întrebat:

Tocmai mi-am luat un spray lacrimogen, de asta : http://postimg.org/image/ooqq8qw1j/, vreau sa stiu, e bun de ceva? sau e asa de forma? Am 17 ani, daca in caz ca-s atacat si dau cu spray, sa chem politia?

Funda!

Vreau sa stiu daca ati folosit spray si daca e bun, sau care e senzatia atacatorului cand e dat cu spray, mai poate sa te loveasca? cade jos? fuge? orbeste?

Funda, si mai multe raspunsuri

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

Atacatorul nu va orbi, stai linistit, substantele din spray sunt anume alese ca sa nu aiba asemenea efecte.
S-ar putea sa cada jos sau nu, unele persoane sunt mai rezistente dar... in nici un caz nu te va mai ataca!
Daca nu ma crezi da-ti cu un deodorant simplu in ochi si ai sa vezi ce efecte are, daramite spray-ul despre care zici!
Si inca ceva, foloseste-l doar daca esti atacat, nu da ocazie militiei sa se ia de viata ta, dar foloseste-l linistit in aceasta situatie, legea nu il incadreaza la categoria armelor.

1 răspuns:
| DirviziuQ a răspuns:

Salut! Nu stiu daca spay-ul este bun, insa daca vrei sa afli da cu el undeva de proba, de preferat nu in casa. Cel ce e atacat incepe sa tuseasca si il ustura ochii, gatul, in fynctie de cat de aproape a fost pulberizat spray-ul de persoana respectiva. Dar atentie:nu da niciodata in ochi altfel orbeste si vei avea probleme. Da pe bluza lui si fugi. Nu cred ca daca dai cu el pentru autoaparare ai avea probleme si daca vrei poti chema politia. Scuze daca sunt greseli de scriere