O prietena era in aceeasi situatie si a luat vitamina K, asta a facut-o sa ii intarzie 4 zile, dar tie nu iti recomand pentru ca nu stiu cum reactioneaza organismul tau. ceea ce poti sa faci e sa folosesti tampoane interne, poti sa faci si baie in mare fara sa mai existe riscul sa te patezi.vacanta placuta!
Multumesc aalbinutza, dar tampoanele interne, mi-e cam frica! Dar prietena ta, dupa ce a luat vitamina K, i s-a intamplat ceva?
Nu i s-a intamplat nimic, dar daca iei si anticonceptionale mai bine nu te mai complici. poti intreba la farmacie sau pe cineva care stie, nu e o rusine...
Dar vitamina K, cand a luat-o? Inainte sa-i vina cu cteva zile?
A luat timp de 2 zile,o fiola pe zi,dar asta a facut-o de capul ei, cand in mod normal trebuie folosita sub supravegherea unui medic. oricum nu cred ca ai ce sa patesti, dar tine cont ca fiecare fata e diferita, organismele nu reactioneaza toate la fel(cateodata poate sa aiba si reactii adverse), la tine s-ar putea sa-ti intarzie sau poate doar sa-ti modereze menstruatia(adica cantitatea de sage sa fie mult mai mica).si nu o poti folosi de mai multe ori pe an
Nu am mai luat pana acum, o folosesc doar in luna august ... Sper sa mearga! Iti multumesc multtt de tot :*
Poi daca e prin apropiere fa in asa fel incat sa nu mergi cand esti pe stop.Sau daca nu incerarca sa faci o baie calda poate iti vine mai repede.
Pai la mare merg pe 11 august, si deja am biletul luat... dar merci pentru ajutor :*!