Probele: recitarea unei poezii, sa vorbesti corect gramatical. Greu nu stiu daca e, dar stiu sigur ca te pune sa citesti vreo 2 carti (romane) in 4 zile si apoi va da test din ce ati citit, cu lucruri marunte de ex: ce culoare avea tricoul personajului! Liceul este unul serios, profesorii isi dau silinta sa te invete ceva bun, iar colegii, sunt de asemenea buni, de treaba, nu o sa vezi acolo injurand, fumand etc Mult succes :!:*
Esti din Constanta? (Scuze de intrebare)
Nu, dar acolo a fost verisoara mea , si am vorbit si cu niste profesori cum este acolo, etc;*
Am auzit ca se da si la engleza ceva.:
Dap teza
Nuuu...ma refer la probe.am auzit ca se da si la engleza pe langa ce ai scris mai sus
La engleza? eu n-am auzit de asa ceva cum sa dai la engleza? pai daca nu stii? nu e ceva obligatoriu, din cate stiu se da chiar bac la engleza sau ceva gen ''bac'' la care nu conteaza ce nota ei... doar daca vrei sa fii invatator sau mai stiu eu si de engleza. dar probe la eng nu,.,.
Probele se dau la sport, muzica, desen (natura statica ) dictie ( trebuie sa reciti o poezie de 2-3 strofe, si sa faci o compunere de ce ai ales acest profil, in care trebuie sa folosesti niste cuvinte cu cratima : s-au. sau.ia i-a etc. ) nu este greu. probele sunt foarte usoare iar profilul este la fel.