| PatăColorată a întrebat:

Trec în clasa a 8-a.La ce să mă aştept? Cum va fi?

Răspuns Câştigător
| DianaChiriac a răspuns:

Bună ^^! Deci, va fi super, cel putin așa a fost la mine happy. Clasa mea era cam dezbinata, dar in clasa a 8-a am fost foarte uniți și ne-am înțeles foarte bine. Anyway, nu-ți bate capul prea mult cu banchetul, pentru că noi așa am făcut și ne-am certat cu diriga, pentru că era cam comunistă, și nu suporta să aducem discuția de banchet. Ai foarte mult de învățat la mate și română, cel puțin la română I don't want to see aveam o profă obsedată, nu că ar fi rau, dar... La mate nici nu mai zic, în săptămâna altfel am făcut în fiecare zi câte 2-3 ore de mate.Cu toate astea, în clasa a 8-a e super! Nu te baza pe faptul că profii vor fi mai calmi, nu te vor mai stresa. Cel puțin la mine, m-au stors de puteri laughing Au fost mult mai duri, si dadeam niște teste la care aveam de învățat un caiet întreg. Oricum, succes la examene happy

4 răspunsuri:
| OchiCaprui112 a răspuns:

Bunabatting eyelashes
Pai pregateste-te mental pentru ca vei avea mult de invatat big grin in special la romana si mate happy! Uni profesori au fost mai indulgenti decat in clasele mai mici ca sa ne dea timp sa invatam la materiile de examen, din pacate nu toti au procedat asa sad deci depinde si de profesori happy Succes >big grin

| cosmutza0o0 a răspuns:

Va fi frumos in clasa a 8a

| Mocanu_Andreea_1997 a răspuns:

Pai eu acum am terminat a 8-a si la inceput ce sa zic a fost frumos dar iti spun ca din al doilea semestru profesoarele noastre de mate si romana au facut multa pregatire cu noi pentru evaluarea nationala ....la sfarsit pentru inscriere umblam cam cu multe hartii dar asta e...noi am primit ca un fel de carte mai spre sfarsit cu listele liceelor, ultima medie de intrare la fiecare liceu, codurile lor documentele pentru dosar.

| Crucified a răspuns:

Destul de 8-)