anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

trec printr-o perioada dificila... in cateva saptamani ma voi muta cu mama si fratele meu in Austria la prietenul mamei mele. Efectiv nu ma pot impaca cu gandul acesta plang ore in sir zilnic, ma cert cu mama mea o rog sa nu ne mutam dar parca nici nu ii pasa, ea tot pe a ei o tine "Ca o sa fie bine, ca o sa ne placa etc ". Adica aici am tot ce imi doresc prietenii, o scoala care-mi place ....nu vreau sa i-au totul de la inceput. Voi cum ati proceda in locul meu?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aș accepta ideea. Poate că nu e așa rău cum crezi.
Așteaptă să ajungi acolo, odată ce îți vei găsi noi pieteni, o scoală nouă și alte chestii, poate o să-ți placă happy

| NewTerminator a răspuns:

Aoleu ce de fite aveti in cap.
parca toata viata o sa mergeti numai din roz in roz bombon si invers, ca o sa iti permiti sa te tii de prieteni si locuri.
doamne tu nu te-ai gandit ca poate o sa te duci la facultate si si atunci o sa te desparti de iubitii tai prieteni si cel mai real lucru: O SA ITI FACI ALTII. atata timp cat nu te duc la cea pai praf scoala, restul tine de tine sa inveti.
si e destul de bine sa te muti intro tara noua si sa gasesti totul dea gata sa nu fi nevoit sa o iai total de la 0, poate chiar de sub 0.

deci nu te mai plange, pentru ca nu ai motive bine intemeiate si partea cu plansul ore insir, incearca sa nu bei apa o ora inainte sa plangi ca sigur mai mult de 1 ora 2 nu plangi ca te deshidratezi, aaa ca stai si suspin de rea asta e alta trebuie si se vede ca n-ai ce face.
deci vezi partea buna a lucrurilor:
-te muti intro trara noua si mai buna ca Romania
-vei invata rapid(fortat, da rapid) o limba de circulatie internationala(germana parca sau franceza, ca nu stiu sa existe austriaca)
si vei cunoaste alt stil de viata care e apreciat si nu e aratat cu degetul.
-referitor la prieteni, ti-am zis, dai naiba ca iti faci altii

| Bianca850 a răspuns:

Nu am trecut prin asa ceva niciodata si nu stiu cum este dar parerea mea este ca sigur te vei acomoda ...fiecare sfarsit este un nou inceput. Va fi mai greu pentru ca viata ta se va schimba radical dar cu siguranta o sa iti faci noi prieteni si totul va fi bine. Si in plus gandeste-te si la mama ta ...la fericirea ei. Daca ea este fericita impreuna cu prietenul ei tu va trebui sa accepti asta ..pentru ca asa va trebui sa accepte si mama ta atunci cand tu vei avea un prieten si va trebui sa fie de acord cu el si cu schimbarile din viata ta. Sper ca ti-am fost de ajutor Si tinr minte ca mama ta s-a gandit si la viitorul tau cand a luat aceasta decizie!

| Mihaela1964 a răspuns:

N-ai de ales, pleci acolo si asta e. Daca n-ai de ales nu inteleg de ce te mai lamentezi si de ce incerci sa schimbi ceva plangand.Cred ca esti cam rasfatata, baga-ti mintile-n cap si intelege ca lumea nu se invarte in sensul in care-l doresti tu.Va fi bine si acolo, o sa inveti lucruri noi care-ti vor prinde bine in viata.Ai incredere in mama ta, stie ce face.