| FlorinaRuby a întrebat:

Buna TPUhappyuitati as vrea sa fiu si eu mai populara, nu in modul rau, fitsoasa alea, alea in alt mod.
as vrea sa am si eu mai multi prieteni, nu prea am cu cine sa ies afara, la scoala as vrea sa ma inteleg si eu cu mai multi, nu sunt fitoasa sa zici ca de asta nu am prieteni, si nu sunt nici tocialara sau ceva de genu.

Dau fundita, multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Eu inainte nu eram deloc populara,dar de anul asta,m-am schimbat,mi-am dat seama ce inseamna viata,in primul rand,fii nebuna:stiu ca e un raspuns cam ciudat,dar nu nebuna in adevaratul sens al cuvantului,adica fa mereu glume,vb despre baieti,viseaza la ei cu ochii deschisi, daca ai o imaginatie bogata imagineazati fel si fel de lucruri, fii amuzanta. 2.fi o prietena buna:daca prietenii tai au nevoie de ceva:ajuta-i. 3.fi sociabila:daca cineva isi bate joc de tine vb cu el/ea.Adik:Un baiat iti zice:Cf ****(un ceva urat, o porecla sau altceva). ii raspunzi:adica:bine, uh? sau cum vrei uh 3.fi dulce:vezi o prietena dea ta ii spui dulce:Ce faci? sau ma rog, altceva, sau le iei in brate etc. 4.fi indrazneata:in orice sens al ceva.Senzatia e unica iar riscul e mik, traieste momentul.SI IN PRIMUL RAND ZAMBESTE MEREU! sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Pai poti sa fi foarte populara daca stii sa sa te porti si iti voi da cateva sfaturi care sigur te vor ajutakiss

1. Fetele populare sunt interesante,nu interesate! De exemplu multi oameni fac greseala sa creada ca daca se afla in centrul atentiei sunt si populare. Aproximativ ca la televizor-privesti o vreme,dupa care devine plictisitor.Iar cine vorbeste intruna despre persoana sa, enerveaza,, publicul''. Fetele populare le ofera celorlalti o scena pe care sa se desfasoare pentru a le capta atentia.Intereseaza-te de hobby-urile, gandurile si sentimentele altor persoane, atunci acestea se vor simti perfect in preajma ta.

2. Fetele populare se poarta frumos cu ceilalti.---Presimti care este secretul fetelor dragute? Simplu:sa fie dragute! Fetele dragute nu le pasa daca interlocutorul lor este popular sau un outsider.Ele sunt primele care intra in vorba cu elevii noi, privesc pe toata lumea zambind si nu barfesc pe la spate! Daca te gandesti sa faci toate astea simplu, ia aminte:daca te prefaci, nu se pune!

3.Sunt distractive!----Pe scurt spune,,DA'' tuturor provocarilor,accepta toate invitatiile, fii spontana, pune la cale planuri de distractie si gandeste-te la cadouri trasnite.

4.Nu le impresioneaza faptul ca sunt populare---Mandria e otrava pentru carisma. Fetele populare nu devin ingamfate daca sunt indragite de multe lume.Asta consta in faptul ca nici nu se gandesc la efectul pe care il au asupra lor.Nu se iau mai in serios decat colegii lor.Nu trec pe lista toate,, cuceririle'' happy

Sper ca te-am ajutat:d Funditsaaaaaaaaaaaaaa?big grin

| catalina88 a răspuns:

Poti incerca sa vorbesti cu fetele si afla ce aveti in comun,daca ele au probleme incearca sa le intelegi sau sa le ajuti,cerele id de mess. daca o sa vada cat esti de buna, prietenoasa, nostima cu ele sigur o sa-ti fie bune prietene!