| AnYkA52 a întrebat:

Uitati, m-a apucat si pe mine si vreau sa-mi iau iPhone 4s. Dar ma cucereste Galaxy S3. E cam mare pentru mine. iPhone 4s ar fi marimea ideala pentru gusturile mele XD vreau sa stiu ce parere aveti si ce imi recomandati. DOAR dintre acestea doua. Tin sa mentionez ca eu stau destul de mult pe Internet, vorbesc cam 3 ore pe zi, si trimit mesaje multe laughing) De jucat ma joc doar o ora. cel mult doua. Cam cat ma tine bateria? De rezistenta nu se pune problema, ca eu il tin in husa oricum. si in geanta, mereu. Cine are unul din acestea, sunteti multumit/a de el? Funda ~ XD

Răspuns Câştigător
| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

IPhone 4s e alegerea ideala, daca ii dai luminozitatea la 70 % te tine 2 zile fara probleme, in plus galaxy s3 consuma mult mai multa baterie ca 4s din prisma ecranului mult mai mare si a procesorului cu 4 nuclee happy sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| GEEK a răspuns:

Eu am iPhone 5, înainte am avut iPhone 4 S. happy Am fost foarte mulţumită de el, dar el ţine bateria maxim 4 ore să zicem. happy Aşa că la ce pretenţii, ai tu. worried Nu prea cred.batting eyelashes Baftăă. happy

| Sapunaru_Carmen_1998 a răspuns:

Daca S3-ul e prea mare, incearca un s3 mini. E de o marime normala si pretul lui este mai mic.