| ilink a întrebat:

Uite am mare nevoie de avutorul vostru, e urgent.
Am 15 ani si tocmai am aflat ca am ramas insarcinata... ce pot sa fac pls sunt disperata... funda pentru cele mai multe mai folositoare si mai rapide raspunsuri

18 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Iti doresc nastere usoarahappy sper sa fie fetitahappy

| Vizitiul a răspuns:

Anunta-ti parintii si luati decizia impreuna. Noi nu suntem in masura sa te sfatuim cu asa ceva. Acestea sunt chestii familiale si se dezbat/rezolva in familie. Eu spun doar atat: felicitari, chiar daca e devreme!

| anad a răspuns:

Ai nevoie de ajutorul parintilor in primul rand, mai ales al mamei(este persoana cea mai in masura sa afle si la care iti recomand sa insisti sa te ajute). Daca nu e posibil acest lucru ar trebui sa gaseasca o solutie prietenul tau care te-a lasat gravida. Mi-e teama insa ca aceste variante nu sunt viabile din moment ce ai scris aici. Trebuie sa gasesti o prietena sau o ruda miloasa si de incredere care sa te ajute! Fa-ti curaj si cere sfatul si ajutorul lor pana nu e prea tarziu.

| pengu a răspuns:

Acum 2 saptamani. aveai 12 ani si acum ai 15 (dupa cum si just smile a remarcat)? draga mea hotaraste-te. happy sunt oameni pe site-ul asta care chiar vor sa ajute si nu cred ca merita sa isi piarda din timpul lor pentru a te distra tu cu asemenea glume care n-au nici un amuzamentwinking

| myha a răspuns:

Pe viitor protejeaza. te. Nu te juca cu asa ceva.
Spune. le de urgenta parintilor. Daca mai amani o luna sau asa ceva, s-ar putea sa nu mai poti sa avortezi [ daca asta vei decide].
Asculta-ne. Suntem prietenii tai. Spune. le. Cel mai bine.
:*
Mult noroc si ai grija de tine.

| Zenithf a răspuns:

O vecina a sotiei mele (adica sta pe aceeasi strada pe care sotia mea a copilarit) a ramas insarcinata la 14 ani. Si are o fetita frumoasa.
Intra pe http://www.provitabucuresti.ro/....../index.php si suna la telefonul de acolo, spune-le unde esti si ei te vor indruma catre un consilier in problemele astea.
http://www.avort.ro/
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_avort.htm
Vezi si la site-urile astea doua, desigur ca altii iti vor spune ca sunt niste prostii, ca nu mai traim in evul mediu s. a. dar chiar si asa, o incetat Dumnezeu sa existe?
Domnul fie cu tine.

| Maya. a răspuns:

Off. Vorbeste de urgenta cu parintii.

Imi pare rau pentru tine desi a aduce o viata pe lume e cea mai mare bucurie.

Eu zic sa nu avortezi, iti va parea rau.Mai bine il cresti impreuna cu mama ta si gata.

Sunt convinsa ca va intelege.

In privinta scolii, eu zic sa o continui, vei putea merge la scoala cam pana la 6-7 luni, apoi vei lispi maxim 2 luni. Poti motiva absentele cu vreo boala.Ma rog, atunci vor fi si vacantele de iarna deci merge.

Stai linistita, nu e un sfarsit de lume.

Iti doresc mult, mult succes!happy

| Mik3 a răspuns:

Vb cu parinti, dar cel mai bine ar fi sa pastrezi copilu, ai face un pacat de moarte daca l-ai ucide

| andrei a răspuns:

Pai nu sunt eu sau x in masura sa iti zica ce sa faci

ar trebui sa vorbesti cu parinti tai...sad

imi pare rau sa aud ca de la varste asa mici fetele in ROMANIA raman insarcinate

| madalina2727 a răspuns:

VORBESTE cu parintii tai.Doar ei te pot ajuta.

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Esti sigura ca esti insarcinata? Daca ai afalt prin leacuri babesti...lasa de doritcrying

| ELD a răspuns:

Mda aceeasi poveste pe fiecare zi ...la asta trebuia sa te gandesti de la inceput, nu acum.
Sincer. pacat! Du nasterea pana la final sau avorteaza.
Vorbeste cu parintii tai si spune`le cat ai fost de "atenta".
Daca faci avort pacat de copilul ala ca plateste pentru prostia unei copile.

| hhhdd a răspuns:

Pai ai trei optiuni:nasti copilul, il pastrezi, si il cresti cu ajutorul parintilor tai, avortezi, sau nasti copilul si il dai spre adoptie.Alegerea e a ta. Daca as fi in locul tau as alege varianta a 3-a.

| hhhdd a răspuns:

Si cum se face in alta intrebare a ta ai zis ca ai 12 ani?

| Hiroshima a răspuns:

Buna. As putea sa te ajut:
1. Spune-le paintilor tai. sau cel putin mamei, ea te va intelege mai usor.
2. Te sfatuiesc sa nu avortezi deoarece nu o sa mai poti avea copii si nu este corect din punct de vedere crestinesc.

| ayacata a răspuns:

Eu cred ca ara trebui sa te duci la ginecolog si sa le spui alor tai.primu lucru.Cine stie poate se mia poate face ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu l avortezi sa l ti pentru ca daca avortezi la prima sarcina nu o sa poti sa mai ai copii

| Roxyr a răspuns:

Cu siguranta la aceasta varsta nu-ti doresti sa pastrezi aceasta sarcina, ci sa scapi de ea. Pe de alta parte, este trist sa te gandesti la ultimul lucru. Trebuia sa iei masurile necesare inainte de a se intampla lucrul acesta, dar faptul e deja consumat. Eu cred ca trebuie sa faci ceea ce simti, depinde de prioritatile tale in viata. Daca as fi in locul tau, as vorbi cu parintii mei (sau cel putin mama) chiar daca as sti ca o sa fie extrem de suparata, dar este singura care chiar stie ce este bine pentru mine si imi doreste binele; nu te feri sa le spui asta (parintilor tai ) chiar daca or sa reactioneze ...rau, este normal.