| ChangeYourLife a întrebat:

uite ce e am 13 ani si sunt in clasa a saptea si vad de multe ori fete si baieti care se saruta, se imbratiseaza si din astea. As vrea si eu doar ca nimeni nu ma place, eu nu ma consider deloc o persoan urata bine ca nici cenusareasa nu sunt dar de ce niciunui tip frumos nu ii place de mine? Adica multora urati le place de mine si mie nu imi place de ei, adica da stiu ca conteaza ce este inauntru dar eu nu am nimic in comun cu ei si ma intreb oare cand o sa vina tipu potrivit si pentru mine, nu doar o relatie pentru distreacitiecrying((
Orcum poate ca sunt eu prea mica si trebuie sa mai astept dar nu pot sa astept deloc. Astept raspunsuri si desigur si marea fundabig grin

4 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Ti-ai raspuns singura la intrebare, esti prea mica asteapta momentul potrivit. Adica in primul rand nu poti sa zici de unii cas urati altii sunt frumosi, Toti oamenii sunt frumosi, tie ti-ar placea sa fi incadrata printre "cele urate"? Probabil fetele care se saruta pacolo nici nu au o reputatie prea buna corect? Si majoritatea o sa se lase de scoala prin clasa 10 ca au copil sau merg in Italia sa se prostitueze.

| ChangeYourLife explică:

Cam greu cu rabdarea asta da mersi tutuRORhappy

| lunathemoon a răspuns:

Ai dreptate! esti cam mica! dar nu iti face griji de loc! Mai ai timp sa gasesti baiatul perfect! SAU POTI SA GASESTI UN BAIAT DE CARE ITI PLACE, SA VA IMPRIETENITI, GASITI LUCRURI IN COMUN SI APOI BUM! AI MAREA IUBIRE!

| 7Mary7 a răspuns:

Esti inca mica, deci daca nu ai gasit pe nimeni pana acum, stai linistita, mai ai tot timpul din lume! Cu siguranta vei gasi pe cineva, trebuie doar sa ai rabdare!