| AllleAlllexandra a întrebat:

Buna TPU happy!
Uite..stiu ca va fi cam absurd ce am sa zic acum dar am sa zic happy.Nu sunt o persoana slaba ( ma refer la greutatea corpului meu ) si niciodata nu am fost slaba..recunosc am 15 ani, 1, 65 in inaltime si am 70 de kg si sunt plinuta iar colegii mei din clasa 1-8 m-au jignit mai mereu in legatura cu corpul meu desi mai aveam colege plinute in clasa si ma simteam naspa dar dupa un timp nu mi-au mai spus nimic deoarece le spuneam sa ma lase in pace iar motivul pentru care faceau asta mai ales in ultimul an alaturi de ei era ca sa imi dau seama ca trebuie sa fac ceva in legatura cu corpul meu.dar ei nu stiau cat ma chinuiam sa slabesc..nu pot sa slabesc dintr-o data..am avut 78 de kg anul trecut in luna Decembrie iar acum am 70 ..am reusit sa slabesc incetul cu incetul si am reusit 8 kilograme sa slabesc dar inca mai vreau sa slabesc pana in septembrie inca 5 kilograme ..nu asta e faza. faza e ca imi este frica ca colegii noi de la liceu sa nu ma jigneasca si sa fiu eu persoana de care sa isi poata bate joc ..chiar nimeni nu este perfect si nici eu nu sunt dar de aceea totusi lumea e rea si te face sa te simti oribil..ca ultimul jeg de pe pamant ..de ce sunt oamenii asa de rai? Voi credeti ca noii mei colegi de la liceu o sa isi bata joc de mine asa cum au facut cei din generala?

5 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Buna ^^ in primul rand nu trebuie sa iti pese de ce zic altii, mereu vor fi "acele persoane" care se cred superioare si care se iau de tine fara niciun motiv, indiferent daca esti gras / slab / scund / inalt. Sa stii ca in liceu, colegii sunt mai intelegatori, mai maturi. O zi superba, ai incredere in tine si nu mai da importanta la ceea ce zic restul. happy

| AllleAlllexandra explică (pentru DayByDay):

Multumesc mult happy! M-ai facut sa ma simt mai bine :* happy

| DayByDay a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

N-ai pentru ce. Chiar ieri am vazut un documentar pe acesta tema. Actiunea se petrecea in scolile din America. Ti-l pot da daca vrei happy

| AllleAlllexandra explică (pentru DayByDay):

Da,as vrea sa vad si eu documentarul happy si multumesc inca o data :* poti sa imi trimiti documentarul daca te rog happy?

| DayByDay a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Ok happy iti trimit mesaj privat.