| Alina2 a întrebat:

TPU.
Uite, va spun micuta mea poveste: Acum 2 ani am placut un baiat foarte foarte foarte mult. Mda. Dar el nu imi dadea atentie. Nu ma trata nici macar ca o prietena. Mda, nu l-am mai vazut. M-a durut enorm. Plangeam aproape in fiecare zi. Dragoste neimpartasita. Ok, am trecut (cu greu) peste asta.
Peste vreo cateva luni tot asa am placut un baiat dar nu asa tare ca primul. Nu m-a placut. Iar.
Acum, mai nou. sunt innebunita dupa cineva. Acest baiat place pe una din cele mai bune prietene ale mele. De fapt, sunt aproape iubiti. Il plac de 2 luni, dar gata nu mai rezist. Am ajuns la concluzia ca nu ma place nimeni. Ca sunt urata.Nu vreau sa ii despart, nu stiu ce sa fac, iar plang, si nu imi mai vad de scoala.(sunt in clasa 10). Nu mai pot suporta...Si nici nu am cui sa ii spun. Mama nu m-ar intelege. SI cea mai buna prietena a mea... Nu prea i-a pasat. Nu m-a consolat deloc.

2 răspunsuri:
| Birdgirl a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa discuti cu baiatul respectiv asta. altfel nu vei sti niciodata, dar daca aproape e cu una dintre prietenele tale, nu stiu ce sa zic. Se pare ca te indragostesti tot de cine nu trebuie :/ Vorbeste cu el sau cu prietena ta. Ori asta, ori uita de el. Nu stiu ce sa iti zic altceva. Sper ca te-am ajutat.

| ThePinkPanther a răspuns:

Inteleg cum te simti. Asa eram si eu si am ajuns la concluzia ca am nevoie doar sa ma descarc, sa ii spun cuiva care chiar ma asculta si incearca sa ma ajute. Eu de exemplu ii spun totul verisoarei mele. E mai mica decat mine cu 2 ani dar ne intelegem de minune mai ales ca suntem neamuri si nu avem ce sa ne reprosam. Incearca sa te apropii de un var/o vara/sora/fratele sau pur si simplu cineva apropiat de varsta. O sa te ajute enorm, crede-ma! Sper ca te-am ajutat si nu iti mai face griji sunt sigura ca ideea ca nu te placenimeni si esti urata e doar in mintea ta. Deschide bine ochii: poate e cineva care te place si plange dupa tine chiar in fata ta si tu nu ii dai seama, exact ca in situatia ta. Succes! :*