anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Umm. o chestie penibila insa pur si simplu, eu nu stiu cum sa imi fac prieteni. Vacanta aproape a venit iar eu nu am cu cine sa ies afara, sa merg la strand, la discoteca etc.
Majoritatea fetelor cu care sunt in clasa sunt din alt oras si nu vin aici iar cele care sunt din acelasi oras cu mine stau in partea cealalta si le ia cam o ora sa ajunga aici, de aceea nici una nu vrea sa vina [si nici eu nu pot sa merg la ele pentru ca mi-ar lua doua ore numai drumul]. Vecini nu prea am, eu sunt cea mai mica din zona unde locuiesc :-

2 răspunsuri:
| pufulete17 a răspuns:

Buna:* ai prieten? de unde esti?laughing! aaa.pai fa rost cumva de id de fete baieti care stau "mai aproape" de tine si dupa ce va cunoasteti cat de cat iesiti impreuna la un suc, un film etc. incepeti sa jucati jocuri (cat de mica esti?) mergeti la un strand, faceti ceva ce sa nu implice momente de plictiseala...jocul cu sticla numai voi intre voi(fara adulti)! bafta multa:* si sa imi raspunzi la ce te-am intrebatlaughing

| CookieMonsterRawr a răspuns:

Pai straight face. Cauta si tu pe facebook. bagate in siama cu iei rolling on the floor. Succes! >big grinbig grin