| 10danny0499 a întrebat:

Un baiat de la mine din clasa ma place, dar eu nu il plac.Cum sa ii arat ca nu sunt interesata, dar fara sa ii zic?

Răspuns Câştigător
| Iloveyou123 a răspuns:

Incearca sa nu pari speriata cand se apropie de tine sau te ia in brate, dar pur si simplu daca te invita undeva il refuzi politicos spunand ca ai altceva de facut. Sau daca el iti zambeste in continuu raspunde-i cu un zambet mai rece adica sa nu zica: uau eu ii zambesc si-mi zambeste si ea. Sau daca vezi ca tot nu scapi de el pana la urma spune odata cand esti cu el de fata, uitandu-te la telefon: vaai mi-a dat iubitul meiu mesaj. Asa va crede ca ai iubit si te va lasa in pace.

2 răspunsuri:
| LoveYoux3 a răspuns:

Nu stiu, dar ai grija sa nu ii ranesti sentimentele. Comporta-te cat se poate de frumos cu el. Si ca sa isi de-a seama ca nu il placi da-i de inteles ca iti place de alt baiat si cu el ramai prietena buna si spune-i sa vina la tine cand are vreo problema. Asa va intelege ca este important pentru tine. ca face parte din viata ta sau grupul tau de prieteni, dar nimic mai mult. Adica nu in felul de iubit ci de prieten adevarat cu care poti comunica orice.

| Cosmin1I a răspuns:

Pur si simplu ii zici. tipic fetelor sa ocoliti al nabii subiectul ala.Este chiar asa de greu sa vorbesti putin in privat cu el si sa ii explici ca nu esti interesata?