| ZuzulinaZoe1993 a întrebat:

Un baiat din aceeasi clasa cu mine a inceput dintr-odata sa ma jignit, dar nu asta e problema.Problema este ca vroiam sa ma razbun pe el si mi-am facut un id fals.Si am discutat pe id-ul fals si ell a iniceput sa ma placa, de fapt o place pe ea, adica...ati inteles voi! As vrea sa-i spun cu adevarat cine sunt eu, dar nu stiu cum.Va rooog ajutati-ma! E urgent!

4 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Asta da răzbunare.

| ZuzulinaZoe1993 explică (pentru wforweirdo):

Mersi...Eu vroiam sa "fim impreuna" (adica fata falsa cu el) si dupa aia sa ma despart de el si sa-i spun cine e cu adevarat etc, etc.dar mi se pare ca totusi.:-s

| ShadowGhost a răspuns:

Puteai sa vorbesti cu el fata in fata sau sa ii spui mamei tale ca tipul respectiv te jigneste. Spune-i ca daca tine la tine sa nu se supere si sa iti promita ca nu te mai va jigni niciodata si spune-i cine esti tu sau spune-i pur si simplu ca esti tu si ca idul a fost facut ca sa il faci sa nu te mai jigneasca.Nu puteai sa vorbesti cu el de la bun inceput fata in fata, ii dadeai o palma si gata.

| KasdfghjNY a răspuns:

Pai e simplu.''Buna, eu sunt fata aia de pe mess'', dar nu i spune ca vroiai sa te razbuni! cine stie, poate te faci un iubitwinking daca nu il vrei ca iubit, spune-i la fel si ca vroiai doar sa vezi daca te place s.a.m.d. happy