| KinderBeeeib a întrebat:

Buna TPU.Un baiat din clasa ma place si ma enerveaza la culme,nu aveti de unde stii, in clasa se tine dupa mine, cand ma plimb cu colegele\prietenele prin parc sau oriunde dau de el si ma face de ras deci nu il mai suport.Eram cu prietenul meu si a aparut el si a spus : Ce faci iubito ma inseli? Si am stat sa ii explic prietenului meu asta 2 luni ca nu e nimic intre mine si ala.Am incercat sa ii spun si cu frumosul si cu uratul ca NU IL PLAC! Dar tot nu intelege.E pur si simplu ciudat.Nu il mai suport ce sa fac?

26 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ignora-l,e obsedat saracul de tine

| chazz a răspuns:

Cu indiferenta bati tot! Nu ii mai raspunde la nici o vorba de a sa.Presupun ca ai 10-14 ani, niste copii de varsta aceasta au "modul" acesta de a aborda o fata.
Numai bine!

| KinderBeeeib explică (pentru chazz):

Nu am laughing Dar oricum te intereseaza laughing

| neutrino a răspuns:

Ai gresit, tipul nu te place, face misto de tine si se amuza.Nu-i mai raspunde la provocari si ii va trece.

| KinderBeeeib explică (pentru neutrino):

De fapt nu mi-se pare ca isi bate joc adica si in viata reala (in afara de scoala) ma dispera odata m-am trezit la usa cu el cu flori o.o

| neutrino a răspuns (pentru KinderBeeeib):

Prost, sigur nu este, dar mistocar este.

| KinderBeeeib explică (pentru neutrino):

Nu mai stiu ce sa ii mai fac.Azi i-a zis prietenul meu sa ma lase in pace ca nu sunt de nasul lui (al disperatului) si ca are prieten, daca il mai prinde ii face fata pe doua.
Dar asta tot nu intelege, i-au spus si prietenii lui si colegii si prietenul meu si eu nu mai stiu ce sa ii mai fac.Ma dispera de viata! Am incercat si indiferenta dar nimic

| NuMaContrazice a răspuns:

Pune-l pe prietenul tau sa stea de "vorba" cu el, sau ameninta-l ca mergi la politie sau le spui parintilor.

| chazz a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Asta este sfat? Mai mult de 13 ani nu ai.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru chazz):

Am mai mult de 13 ani, stai linistit, dar mai citeste o data intrebarea, "Am incercat sa ii spun si cu frumosul si cu uratul ca NU IL PLAC! Dar tot nu intelege.".
Din moment ce nu vrea sa inteleaga cu frumosul, o bataie sau o amenintare ar putea sa ajute, nu ma intereseaza parerea ta, dar nu-mi mai comenta la raspunsuri dandu-te mare filozof, cand tu nici nu intelegi intrebarea! Tu ce ai face in locul ei, ai fi indiferent/a in timp ce el/ea te-ar face de ras pe strada sau oriunde te-ai intalni cu el/ea? Eu nu cred.

Te urmareste, nu? rolling on the floorCati ani ai?
Daca ai avea mai mult de 13 ani ai stii ce trebuie sa faci.
Ameninta-l draga, eventual omoara-l poate o fii unul "smecher" care are relatii sau e "tare in pumn" si va linisteste pe amandoi.
Eu ti-am dat un sfat, nu suport atitudinea ta agresiva.
Pa-pa!

Ai dreptate, nu are nici un sens sa-mi pierd timpul cu un copilas ca tine, din moment ce nu sti cum e sa fi in situatia ei macar nu mai raspunde, pa!

Ba-i puta infecta, esti smecher intre 4 pereti.

Te crezi atotcunoscator? Stai tu linistit, stiu mai multe ca tine.
Baga-te la somn si eventual dati cateva palme, parintii tai au uitat sa faca asta.

Scuteste-ma de incercarile astea disperate de a incerca sa pari "smecher", cum am mai spus, nu are nici un sens sa imi pierd timpul cu tine...

Tu nu sti decat sa jignesti, asta e ultima data cand iti mai raspund, nu-mi mai pierd timpul cu fraieri disperati de viata! INTOARCE-TE IN LUMEA LUI GUTA SI SCUTESTE-MA DE PREZENTA TA!

Jignesc distrusi ca tine.
Eu ascult manele? rolling on the floor
O tura pe la playlist-ul meu nu ar strica.

laughing mai bine nu ma uitam, muzica...ce sa mai zic, mare diferenta intre manele si ce asculti tu nu-i iar intrebarile pe care le pui, poti sa parasesti corpul in care esti si sa pleci cat mai departe ca nu se supara nimeni. rolling on the floor

Nu exista OBE? rolling on the floor
Ok, fie ca tine.
Am vazut ca asculti rock si ai 15-16 ani.
Crezi in Dumnezeu?

Da si stiu unde vrei sa ajungi dar chiar nu mai am chef si timp sa stau pe TPU sa purtam aceasta discutie, pa.

| KinderBeeeib explică (pentru chazz):

Citeste intrebarea "Am incercat sa ii spun si cu frumosul si cu uratul ca NU IL PLAC.Dar tot nu intelege!" am ajuns la disperare.Prietenul meu a vorbit cu el, i-am spus si eu, i-au spus si colegele mele dar el NU INTELEGE.Asa ca am ajuns la disperare si am vrut un sfat, dar daca nu intelegi nu raspunde.Nu iti mai risipi timul "pretios"

| AllePuffu a răspuns:

Ar fi bine, dupa parerea mea, sa incerci sa scapi cat mai repede de el, ameninta-l cu ceva orice, pentru ca s-ar putea sa iti distruga relatia cu iubitul. Spune-i ca il duci la politie pentru hartuire sau ca il spui parintilor. Bafta! :*

| Melek27 a răspuns:

Parerea mea e ca, daca vrei sa se linisteasca, fa'l putin de ras sau lasa'l in pace. ceva de genu' : treci pe langa el ca si cum ar fi un nimeni happy zi'i mereu ce ai de zis fara ocolisuri si o sa fie bine happy

| roxy122222 a răspuns:

Sa ii spui prietenului sa se intalneasca cu tine undeva dar tu o chemi si pe o prietena/colega cu tine sa ii explice si ea prietenului tau sau ma rog sa ii spuna adevarulbig grin

| DenyDenysaa a răspuns:

Pai poti sa ii spui sincer ca te enerveaza..sau prefate un timp ca e invizibil ca si cum el nu e langa tine..sau poti sa il pui pe prietenul tauu sa ii zica ceva
funda?happy

| lauraj12 a răspuns:

Ignora-l..si in primul rand explica-i prietenului tau cum sta treaba pentru a nu avea probleme cu el. iar de acel " urat" nu iti mai fa probleme ..cand va vedea k esti indiferenta fata de el te va lasa in pace.Succes