| CM_Cristina_1994 a întrebat:

Buna TPU...un baiat mi-a spus ca nu vrea sa fie cu mine.dar vrea sa ramanem prieteni...eu nu am mai vorbit de 12 zile cu el dupa ce mi-a zis toate astea...ca sa nu par disperata. si vreau sa il evit in continuare si el m-a urmarit ieri de pe geam. oare de ce? daca nu mă vrea de ce face asta? ce sa fac? ii lipsesc? ce se intampla cu el? ce sa fac mai departe? ajutati-ma va rog frumos...cel mai mare ajutor si sfat primeste funda...

Răspuns Câştigător
| Weedier a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim ce e in mintea lui. Te agiti degeaba cand ai putea foarte usor sa il intrebi pe el ce te framanta.
Si in plus, de ce vrei sa il eviti? Pentru ca nu te place si te-a ranit in orgoliu? Incearca sa iesi putin din zona de confort, sa treci pe langa el si chiar sa-l saluti. Nu vei parea disperata, ba chiar foarte puernica, pentru ca ai avut curajul sa "il infrunti".
Bafta! kiss

2 răspunsuri:
| dtdtdtdt a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el si sa vezi ce se intampla. Daca incearca sa schimbe subiectul, ori ii pare rau, ori habar n-are de ce a zis ca nu.

| cila1995 a răspuns:

Eu cred că dacă ți-a spus că vrea să rămîneți doar prieteni atunci la sigur nu vrea să fie ceva mai mult, eu de obicei în așa cazuri încerc să mă distrag la altă personă, dacă nu am nici o șansă de ce să mă vaiet). Succese.