Ce spui tu se numeste a fi martor, maxim te reclama la politie daca e vorba de camere si se afla numele se cheama tutorele legal si cam atat... si daca e cazul se scade si nota la purtare in rest. nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, nu te baga nimeni la puscarie pentru sume mici de bani, esti minor/a presupun,, pana in 18 ani daca nu e cazul de dosar penal, nu patesti nimic ( sunt trecut prin d-astea ) dar stai cuminte si gandeste de 2 ori inainte sa faci ceva, ai timp pana la 18 ani sa faci traznai, dupa. o sa regreti.
Am 18 ani, dar nu cred că se vor duce la poliție că dacă părinții acelui coleg au dat banii înapoi și nu l au întrebat cine era cu el pe hol
Nu era chiar o sumă mică furase 130 lei și tatăl lui a dat 100
Aa chiar si daca nu esti cuminte si se ajunge la caz penal pana in 18 ani, dupa 18 se sterge cazierul dupa 18 ramai cu cazier, si nu te mai angajeaza nimeni, deci grija, atentie, si inainte si dupa 18.
Atunci n-ai de ce sa-ti faci griji, tu stiai deja raspunsul, nu trebuia sa mai pui inrebarea )) ai spus chiar acum raspunsul pe scurt.
130 lei daca i-a si dat inapoi, nu e de dosar penal oricum asta se numeste amiabila ca nu s-a ajuns la politie
Orice ar fi nu te mai baga in de astea, banii se muncesc nu se fura, o sa vezi cand o sa te angajezi mai tarziu.