Shadow, stii bine ca ti-am mai dat raspunsuri si la alte intrebari.
Ei bine eu te sfatuiesc asa:
Nu te baga, gestul tau este de apreciat, coelgul tau va tine cont.
Dar nu te baga, apoi profesorii vor prinde pica ve tine/voi si vei avea de suferit.
Esti o/un coleg/a model pentru ca ii vrei binele colegului tau si esti de treaba si tii la el, dar gandeste-te la consecinte.
Mama mea este profesoara de istorie, si am intrebat-o si a zis ca nu este posibil si se poate ajunge si la scaderea notei la purtare a voastra, a celor care vreti sa faceti asta, pe motiv ca insistati si "complotati" impotriva unui cadru didactic [acesta poate sa va gaseasca nod in papura mai tarziu si sa va scada nota].
Daca zici ca nu stii cum sa ii convingi si pe ceilalti colegi, atunci stai linistit/a.
Pt ca Dumnezeu, a vazut intentia ta si te va rasplati[ asta a sunat cam banal, dar asa e]
Nu te baga! sfatul meu. daca vrei sa ma asculti bine. daca nu.treaba ta.
Pupici si ai grija de tine!
Funda?! please
Este o problema gen daca nu te conosc de ce sa te respect.
Nu trebuie sa intrati in consiliu trebuie sa va adresati unor profesori care sunt in consiliu cu argumente de ce nu trebuie sa ii scada nota la purtare sau sa mergeti la director si sai spuneti cauza acestei certe.
Asta asi face eu. Sper ca te-am ajutat
Faceti o scrisoare catre directoare spunandu-i cu ce-a gresit profesoara.cu ce-a gresit el cred ca deja stie.
De preferat sa fie anonamia, sa spuneti doar clasa, dupa aia v-a prinde pica pe voi si profesoara.
misauratcuviata întreabă: