| shadow23 a întrebat:

Un coleg de-al meu s-a certat cu o profesoara si amandoi cam sunt vinovati. profesoara vrea sa-l bage in consiliu. acum noi vrem sa-l aparam pentru ca profa nu este nici ea usa de biserica [. jignindu-ne], deja am vbt cu majoritatea si vrem sa intram cu el in confiliu sa-l sprijinim sa nu i se scada nota la purtare. pe ceilalti nu stiu cum sa-i conving. de fapt, nici nu cred ca putem sa intram in consiliu, dar totusi vreau sa vada ca suntem uniti si suntem acolo pentru el. am nevoie de cateva sfaturi. cum sa intram, pnm. etc! thx, funda!

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Voi, elevii, nu veti avea niciodata castig de cauza in fata profesorilor, cel mai bine este, sa faceti o sedinta elevi-parinti- diriginte-profesor, sa puneti deschis cazul in discutie, fara partinire, sa fie ascultate explicatiile profesoarei, ale voastre, parerile dirigintelui, ale parintilor si apoi sa hotarati.
Deci, singura persoana care va poate ajuta, initial, este dirigintele, sper sa nu fie chiar profesoara in cauza, apoi parintii vostri, daca voi credeti, intr-adevar, ca acel coleg merita sa fie ajutat.
Atentie, grabiti-va, vineri intrati in vacanta intersemestriala, astazi sau maine are loc consiliul profesoral, oare se mai poate face ceva?

1 răspuns:
| simf a răspuns:

Nu intratul in consiliu cu el e solutia, ci sprijin de la diriginte. ii spuenti toti cum s-a intamplat, ii cereti sa faca o sedinta cu parintii si cu voi - si inainte le explicati parintilor ce si cum.