| Ely4454 a întrebat:

un coleg e supărat pe mine și ACM nu mai vorbeste cu mine. No problem, dar nu știu dacă prietenii comuni sunt și ei supărați, nu am avut nimic cu ei. Acum colegul respectiv încearcă sa ii țină de partea lui și, de exemplu dacă am vreo Conversație cu unul dintre prieteni, el vine și ii cheamă sa iasă afara sau sa meargă la chioșc. Faza e ca nu vreau sa ii îndepărteze pe acești prieteni. Ce sa fac? (ps el are o fire puternica și comentează mult )

1 răspuns:
| tudorlaura a răspuns:

Buna,
in primul rand daca el actioneaza asa o face din invidie sau cel putin crede ca el se v a simti bine primind atentie de la prietenii comuni si sa te lase pe tine singur e un fel in casa el incearca sa para dominant, ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el asta in caz ca vrei sa va impacati daca nu, sa vorbesti cu prietenii comuni si sa le spui ca nu trebuie sa fie de partea unuia dintre voi pentru ca a ti fost cu totii prieteni, in totdeanuan ai sa vezi cei ce iti sunt prieteni cu adevarat nu iti vor intoarce spatele sa plece la altul ci vor ramane cu tine, daca inca nu ai gasit asemenea persoane cu siguranta vei gasi acele persoane care te inteleg si se bucura de compania ta.
bafta