Buna! Aceasta tinuta merge perfect! Ai avut o idee foarte originala,iar pantofii.n-am ce sa mai spun,m-au dat gata!Eu cred ca in club ar merge perfect la aceasta tinuta geaca de piele scurta,insa si cu paltonul ti-ar sta bine! A si accesoriile colorate merg de minune,iar daca ai accesorii negre s-ar potrivi cu colanti si pantofii si cu geaca(daca este neagra):d,dar si daca ai avea accesorii ca tricoul cu steagul Americii! Daca gasesti si vrei,ai putea sa-ti iei si o poseta eleganta neagra sau ca steagul Americii! Ai stralucii pe ringul de dans! Si fiindca mergi seara in club ai putea sa-ti faci un machiaj de seara cu culori inchise,puternice,insa nu prea tare,(la aceasta tinuta ar merge de minune un negru cu un albastru inchis),si sa te dai cu un ruj rosu! Coafura poate fi oricum ti-o doresti:ar merge parul ondulat,drept, prins, oricum ai vrea, ti-ar sta perfect! Si nu trebuie sa te machiesi, daca nu vrei:*!
P.S.Iti doresc un An Nou fericit alaturi de cei dragi, si distractie placuta! O seara buna!:*
Da, geaca de piele este neagra. ma gandeam sa imi iau un plic negru si lucios asemanator cu pantofii, iar accesoriile : un ceas si un colier verde. Pe machiaj nu as insista foarte mult, ci as prefera un gloss de buze decent, sa-i spunem
Da,e perfect! Bine spui, mai bine ca mine! O domnisoara trebuie sa fie naturala! Sa te distreziO seara placuta!
anonim_4396 întreabă: