Hey Andrei! Nu stiu ce sa zic...nu fi dur cu biata fata. Acorda-i o sansa. Fii apropiat de ea pentru un timp si vezi cum este, nu vrei ca pe viitor sa regreti.
Crede-ma, este greu sa gasesti pe cineva care sa te placa pe bune, eu unul zic sa o cunosti intai mai bine ca sa fii 100% sigur ca nu iti place de ea.
Nu stiu, mi se pare ciudat. Este urata/proasta, are vreun defect atat de mare? Are o atitudine proasta? Eu unul sunt de parere ca fiecare om merita sa aiba o sansa, catusi de mica.
Nu ii spulbera sperantele din prima.
Daca asta este decizia ta atunci o poti invita undeva si sa-i spui "Stiu ca ____ doar ca eu unul vad in tine doar o prietena foarte buna, nu am anumite sentimente clare pentru tine si nu vreau sa te ranesc cu sperante desarte asa ca iti spun sincer ca nu iti impartasesc sentimentele...imi pare rau, sper ca putem sa ramanem prieteni si ca o sa ne mai intalnim din cand in cand." Este decizia ta.Acum gandeste-te bine la ce faci. Unii baieti se indragostesc si fac tot posibilul ca fetelor sa le placa de ei.La tine e invers...ai grija ce alegi. Sa nu regreti alegerea facuta, oricare ar fi ea!
Bafta!
-Blytz-
Acorda-i o sansa, incearca sa va cunoasteti mai bine si poate o sa-ti placa de ea.
Eu te-as sfatui sa o inviti tu undeva si sa vezi ce o sa zica, si spune-i adevarul, dragoste cu sila nu exista.