| liliana2423 a întrebat:

Unui prieten de al meu ii place de cea mai buna prietena a mea,iar ei ii place de alt baiat, si el ma roaga sa-l ajut sa fie cu ea impreuna, iar ea ma roaga sa-i dau sfaturi cum sa fie cu acel baiat impreuna, si eu nici nu stiu ce sa fac... Vreu ca ei 2 sa fie impreuna pentru ca sint convinsa ca prietenul asta al meu o iubeste cu adevarat, Ce sa fac si cum sai ajut pe ambii? Va rog ajutati-ma dau fundita.

4 răspunsuri:
| pap3rclip a răspuns:

Cred ca ai putea sa vbesti cu prietena ta si sa ii spui ca tie ti-ar placea foarte mult ca ei doi sa fie impreuna. Chiar daca el place pe altcineva, sa ii spui ca acest proeten al tau e oportunitate sa se simta iubita, si fericita. Si ca tie ti-ar face mare placere ca ei doi sa fie impruena, pentru ca iti sunt ambi apropiati. Poti sa ii chemi la film pe amandoi si tu sa nu vii. Se pot supara, dar in acelasi timp, poate fii si momentul in care se vor indragosti. -*vorbesc numai prostii aici* cred ca ar trebui totusi sa o lasi pe prietena sa aleaga ce crede ea ca e mai bine pentru eahappy

| roxkiss a răspuns:

Pai esi cu ambii in oras lasa-i un pic impreuna, zi pritenei ca el e un tip bun, dragut ...esiti toti trei la priblare, la o inghetata la film! succes sper sa cei doi sa aiba o relatie fericita!

| Anonima0PLM a răspuns:

Sa spui adevarul asta ar fi cel mai bine chiar daca poate fi dureros pentru prietenul tau.

| liliana2423 explică:

Ms la toti mati ajutat foarte mult:*