| generator3 a întrebat:

Unul dintre voi vroia sa il tin la curent cu ce o sa se intample. Va fi lunea viitoare dar pana atunci cred ca ar avea prietenul meu (care mi-a zis ca si el este indragostit de fata aia) dar nu sunt sigur daca are dintre aceeia drepti si cu petalele la cap. Eu am doar din aceeia cu petale mari care nu sunt drepti ci sunt mai indoiti asa si nu cred ca cuiva ii vor place. Nu ma pot duce la o florarie la oras deoarece tata nu ma lasa singur de capul meu la pitesti si m ar intreba ce as face cu acel trandafir si as vrea ca el sa afle asta mai tarziu pentru ca ma enerveaza cand isi baga nasul unde nu trebuie. O sa ma duc la niste magazine poate au ei acolo. Daca nu au sincer nu stiu ce sa ii dau, 2 ciocolati ar arata prea sec si de parca chestia asta ar fi vreo gluma. Ceva amuzant astazi este ca prietenul meu mi-a zis ca este indragostit, era evident ca de ea. Sper ca sa nu se supere prea tare. Cum vreau sa ii dau scrisoarea? Ma gandeam ca sa mergem numai noi doi pe drum de la scoala si ii dau trandafirii si scrisoarea si ii zic " citeste te rog". Chiar nu stiu ce se va intampla dupa aceea. Ma va injura? Ma va pupa pe obraz? Pur si simplu nu stiu la ce sa ma astept. Daca totul decurge bine pot sa ii fac cadouri zilnice de la magazin, de ex o sticla de suc sau orice vrea ea. (Eu sunt patronul magazinului). Acuma ii multumesc lui bloodydragon sau care era numele lui pentru ca a facut o poezie extraordinar de frumoasa, multumesc fetelor care mi au zis sa nu ma tund 1 ci sa imi fac o frizura, asta planuiesc sa fac in weekend. Luni va fi cea mai importanta zi din viata mea si de ea depinde daca ma voi culca plangand sau sa stau pana la 3 dimineata si sa imi imaginez viata de patron de asociatie agricola cu fata visurilor mele si puiul de pisica pe care il am langa mine acum. Multumesc TPU pentru ca imi faceti visurile sa devina adevarate. Am uitat sa mentionez ca locuiesc la tara si din cauza aceea nu cred ca voi gasi trandafiri. Acum poezia pe care mi-a dato dragon am modificat o in ceva mai scurt si in ceea ce cred eu ca ea nu poate refuza aceasta ocazie. Aceasta este: "Buna, X.Azi mi-am propus sa fiu sincer cu mine si cu ceea ce vreau de foarte mult timp.De 3 ani visez ca ochii tai se vor uita candva la mine.Nu cu aceeasi admiratie cu care te privesc ochii mei in fiecare zi, nu stiu daca ti-ai dat seama sau nu, dar as fi mandru sa iubesc o fata ca tine, sa iti pot vedea chipul dupa care mor de dor in fiecare zi.Si as fi mandru si sa recunosc ca te iubesc, pentru ca esti o fata foarte frumoasa si inteligenta, mi-ar parea rau sa te vad cu un baiat si sa nu fiu eu acela.Mi-ar parea si mai rau sa aud ca suferi din cauza vreunui prost.Nu iti cer sa ma aceepti, nu vreau sa te presez sau sa imi dai raspunsul imediat.Tot ce iti cer e sa te gandesti la mine ca la o posibila varianta.Sa te gandesti ca mi-as da si sufletul doar ca sa te vad fericita la bratul meu candva si nu la bratul bulangiilor care nu te merita.Nu stiu daca crezi vreun cuvant din tot ce am scris, dar le scriu din inima la 2 dimineata.Tot timpul asta pe care l-am avut la dispozitie sa te privesc parca nu a fost destul, parca imi place prea mult fetita inocenta care se plimba prin clasa sub privirile mele...si a celorlalti bufoni. Sper ca ai inteles cat de mult imi esti draga.

Răspuns Câştigător
| BloodyLips a răspuns:

Foarte bine, multumesc ca ma tii la curent :3 alta chestie,(eu sunt fata si cel putin asa mi-ar placea sa imi faca un baiat, de asta spun)Ar fi putin ciudat sa o pui sa citeasca si tu sa fii de fata si sa te uiti la ea, de parca nu ai avea curaj sa ii spui tu ceea ce simti.In plus asa nu prea cred ca o sa stie ce sa zica, o sa se simta cumva intimidata pentru ca tu o sa fii acolo si o sa astepti un raspuns, o reactie, ceva.Si nelasandu-i timp de gandire cred ca o sa incerce sa fie draguta si o sa te minta frumos cumva sau o sa inceapa sa evite usor subiectul.Cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai floarea si scrisoarea dupa ce o conduci acasa, cand iti iei la revedere, si sa ii spui ceva de genul " te rog sa te gandesti" si in timp ce va plimbati sa nu mergi in mana cu alea, le scoti din ghiozdan si i le dai cand pleci.Ai grija sa nu pari foarte emotionat pe parcursul plimbarii pentru ca o sa se prinda, te porti normal.In legatura cu trandafirul si scrisoarea,(ar fi dragut sa pui scrisoarea intr-un pliculet dragut si simplu,poate colorat, cum sunt invitatille la o nunta,stii ce zic,si sa miroasa a putin parfum de barbat) Spune-i tatalui tau cat de mult iti place fata asta,spune-i ca vrei neaparat sa o impresionezi,fii sincer cu el,si cu siguranta atunci cand mergi in oras sa iti faci o freza draguta te duce si la o florarie si o librarie,papetarie ceva de unde sa iei un plic frumos,alb,simplu. Daca te hotarasti sa nu ii dai o floare, ar merge si o cutiuta de bombonele raffaello, si sa agati plicul cu scrisoarea de cutiuta cumva, de fundita cutiutei, si tot asa, sa miroasa a parfum.Crede-ma ca daca faci toate chestiilea astea, o sa ramana impresionata.Si chiar daca nu o sa te accepte, sa stii ca o sa tina minte toata viata gestul asta, o sa te priveasca in alt mod, ca pe un tip romantic si rafinat.Asa am facut si eu cu prima mea scrisoare de dragoste, am pastrat-o.M-a innebunit parfumul de pe ea, chiar daca nu imi placea tipul mi-a placut faptul ca a fost atat de atent la detalii, pentru ca asta arata ca tine la tine cu adevarat.A fost foarte dragut.Bafta :3 Daca mai ai nevoie de sfaturi gen, sa stii ca sunt aici si imi poti da mesaj.