| eoooo a întrebat:

urgent va rog niste statusuri despre atunci cand simti ca faci totul gresit. as vrea sa va explic situatia ca poate ajuta la ce fel de statusuri am nevoie. Unii din prietenii mei exact cei la care nu ma asteptam incep sa nu mai vorbeasca cu mine. spun ca am fite. insa daca ii intreb pe ceilalti spun ca nu e adevarat. asa ca s-a dovedit ca acei prieteni sunt falsi. as vrea niste statusuri care sa exprime dezamagirea mea. totusi nu imi dau seama cu ce am gresit. iar ei nu nici macar nu vorbesc cu mine pentru a sti ce am facut. va rog statusuri puppy dog eyes Funda. si vot inteligent la toti!

Răspuns Câştigător
| LoveAgain a răspuns:

Prietenii sunt ca umbra
iubeste-i pe toti increde-te in putini
Niciodata Plina De Mine…Intotdeauna Satula De Voi
complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.iar daca nu-ti convine nu ma plang
Un cerc de prieteni nu il faci cu compasul
In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi
Nu are nicio noima sa cersesti prietenia
Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura!
Nu’s fitoasa… prea putin imi pasa… uita’te la tine si apoi vorbeste de mine! Ati uitat: AM TUPEU… Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU
As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele

1 răspuns:
| NoUseForAName a răspuns:

@ cea mai grea lovitura in sufletul meu este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul.

@ ia'ma de mana. hai sa trecem peste toate impreuna.

@ de mult eu nu mai cred in povesti... oricum povestea mea e clara : daca nu exista interese, drumurile se separa.

@ As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. as vrea ca timpul sa'l opresc, sa-ti spun de fapt cat te iubesc!

@ o sa-ti para rau cand vei realiza ca ai pierdut'o pe unica ce te iubea.

@ iubeste'ma cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie cel mai mult.

@ minte'ma ca ma iubesti, te voi minti ca imi pasa!

@ am invatat ca oricat ai plange, lumea nu se opreste in loc pentru durerea ta!

@ spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese. Caci cand am fost a ta nu ti-a pasat! Iar acum cu altu` am plecat, imediat de mine ti-ai adus aminte! Ei bine... raman doar acele cuvinte.