| MariaIoana15 a întrebat:

Urmează sa dau orașul și sunt foarte emotiva și îmi este frica sa nu pic din cauza asta. Atenta sunt, conduc destul de bine, doar ca am o groaza imensa in mine când o sa îl văd pe acel polițist lângă mine. Îmi dați niște sfaturi? Și cei care au dat in Constanta, cum sunt polițiștii de aici?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Vali981816 a răspuns:

Nu trebuie să te panichezi chiar dacă ești o fire mai emotivă, gândește-te că vei conduci fără nimeni în mașină, să fii relaxată și să fii atentă la detaliile din jurul tău, gen semnele de circulație, mașini etc. și nu te speria de polițiști, nu are nici unul intenția de a pica pe cineva pentru că dacă te pică sau nu, tot același salariu îl au. Dacă ai emoții gândește-te la ceva ce te-ar liniști, orice crezi tu că te face să te simți în largul tău. Succes! Și în Constanța sau în alt oraș nu are importanță, totul depinde de tine nu de oraș.

2 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

E cea mai mare greseala sa ai emotii. Politistul e de treaba si incearca pe cat se poate sa te treaca. Fata cu care am dat eu a picat din cauza emotiilor. Era sa faca accident. Nu are de ce sa iti fie frica de politist. E foarte de treaba o sa veziwinking

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

N-avem ce sfat sa-ti dam. Trebuie sa respiri adanc si ai incredere in tine.