| Antonia789 a întrebat:

V-as zice ca ma simt cringe da voi nu stiti ce-i ala. Treaba sta in felul urmator. Baiatul viitorului meu cu care nu prea am mai vb in ultimul timp, da in inima mea e mereu cel mai tare, s-a suparat pe mine pentru ca intr-o seara l-am facut sa se simta naspa ca m-a sunat. Eu mai vorbesc si aiurea cand is obosita, dar probabil vi se intampla si voua. Eu recunosc c-am gresit. Probabil el are impresia ca nu mi-a parut bine ca m-a sunat, dar mi-a schimbat total dupa starea de spirit si mereu imi face placere si-mi va face sa vorbim. Ce-i de facut? Eu am gresit sau el? AJUTATI-MA DAU FUNDA PROMIT

Răspuns Apreciat de Editori
| MadalinG99 a răspuns:

Tu ai gresit sincer, nu cred ca ti-ar fi placut ca tu sa-l suni iar el sa-ti vorbeasca cu,, spatele". Ar fi ok sa-i faci un mesaj mai lung in care sa-ti ceri iertare de la el. Poate chiar s-a simtit jenat pentru ca i-ai vorbit pe un ton mai nepotrivit. Si da stim ce inseaman cringe... Mult succes!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

PAI spune-i frate si tu ca ai reactionat asa ca erai obosita si ca iti face foarte multa placere sa te sune pnm greu rau sa comunici

| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca tu ai gresit!
Ti-ai dat tu seama, odata ce ai recunoascut si chiar ai mentionat "Eu mai vorbesc si aiurea..."
Deci, daca-ti place de el, cere-ti iertare si poarta-te frumos!