| ciakloverx a întrebat:

Va anunt de pe acum ca e o povestioara cev mai lunga dar am nevoie de ajutor si nu mai am la cine sa apelez deci va rog, seriozitate si fara baiate de joc.
Sa va spun.
E o poveste epica de dragoste.
Acum 3 ani am fost cu un baiat si. el e acumcu alta. In astia 3 ani am fost cei mai buni prieteni. Cei mai buni. Acum nu mai vorbim, decat foarte rar desi suntem colegi de clasa. S-a suparat pe mine ca i-am spus ca prietena lui il influenteaza negativ si cum de mici prieteni de familie eram, mama lui si cu ine am dezbatut subiectul. Si el a ascultat ce am vorbit noi si s-a suparat pe amndoua. Tin sa mentionez ca eu l-am cuplat si ca am facut o maaaare greseaaaaaala. Imi vreau iubutul si prietenul inapoi! Any tips? Macar de impacare? L-am intrebat azi daca ma poate ajuta cu o problema si mi-a trantit un nu cat mine de mare! si l-am intrebat "mai tarziu?" si a zis ca niciodata...

Răspuns Câştigător
| sweety01 a răspuns:

Mmmmmm pai nu prea ma pricep eu dar de obicei ar trebui sa il faci gelos cuplandu-te cu altcineva si asa o sa vada de fapt ce a pierdut dar asta insemnand sa nu-l bagi in seama intr-un final tot ai sa-l ai inapoi funda?

0 răspunsuri: