| Cristina828 a întrebat:

Buna TPU, va cer sa imi veniti putin in ajut, va rog din suflet chiar
In ultimul timp am avut o perioada stresanta bunicul meu care m-a crescut, a decedat din cauza cancerului pancreatic tin sa mentionez ca a locuit in aceeasi casa cu mine si am vazut toate chinuirile prin care a trecut si modul induiesator din punctul meu de vedere in care a murit, a doua zi dupa moartea lui am ajuns la spital in urgente pentru a ma opera de apendicita, intr-un final au trecut toate insa de cateva zile, am inceput sa am o teama de boli incurabile, si de fiecare data cand n am activitate ma gandesc la asta, simt ca am obosit vreau sa scap de gandurile astea, maine o sa consult si un psiholog pentru a i cere ajutorul, ma gandesc ca toate astea se intampla din cauza ultimelor evenimente, insa sunt constienta ca nu e bine ce fac, sunt super disperata daca aveti vreun sfat pentru mine il astept cu mare drag.
Multumesc mult

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Citește Noul Testament, Psalmii și pe net dacă nu ai în scris cu rugămintea către Creatorul Vieții sa îți vorbească și sa te încurajeze.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si de fiecare data cand n am activitate. Soluția este să ai activitate tot timpul.