Cosmin a fost la inaltime! A fost o decizie foarte inteligenta de ai aduce pe DFC in finala. Sincer ma bucur pentru Adrian pentru ca el chiar exprima un mesaj pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il ascultam. Nu trebuie sa ne fie rusine ca suntem romani. SUNT ROMAN DECI POT! Favoritii mei au fost cosmin, narcis si adrian ; x; x;
Buna.
Da, Adrian Tutu merita pentru ca asta e talent romanesc, e patriotic si trimite mesaje foarte importante+cazul. El merita acesti bani.
Cosmin Agache a fost super tare. Nu am mai vazut sa faca cineva asa ceva. El cred ca s-a clasat pe locul 5-6.
Era de asteptat sa castige Adrian, facebook-ul e plin de disperate dupa el, oricum, parerea mea e ca merita din plin. Si Cosmin a avut mari sanse dar publicul alege. Eu una sunt multumita.
Da, are voce si se pricepe.Mie mi-au placut toti care au cantat, as fi vrut ca fetita sa castige.sincer!
Eu fac beatbox de 4 ani si incurajez pe toata lumea care face acest lucru. Adrian Tutu a cantat parca hip-hop, tare si momentul lui
Oameni ca Adrian Tutu gasesti la coltul strazilor ...nu a facut nimic special decat ca si-a compus el cantecu si ca nu are parinti...majoritatea l-au votat din mila.Cosmin Agache recunosc ca are un talent cum nu gasesti in fiecare casa cred ca merita sa intre si el in primii 3. Dupa parerea mea Stefan trebuia sa castige sau Team Ballance, acestia au muncit foarte mult. Daca esti si tu de acord cu mine cat de putin da funda?
BeByTzZa întreabă: