| FloryTrandafir a întrebat:

Va Rog Ajutati-ma cu un sfat.
Am un coleg de clasa, care mi-a marturisit ca ma iubeste, si ma cunosc cu el de 2 ani, mi-a zis cu ajutorul unui alt coleg din clasa printr-un biletel, el zicandu-mi ca nu a avut curaj de teama sa nu il resping.
Am aflat in ultima zi de scoala ca dupa am intrat in vacanta.
Vorbim pe mess, iesim impreuna pe afara cand e frumos, imi zice de multe ori ca ma iubeste fie pe mess fie cu vocea, de multe ori pe zi, ma saruta pe obrajii, ma i-a in brate, dar nu vreau sa afle clasa daca e sa il accept in a fii cu el, el e glumet de fire, si mi-e cateodata frica sa nu cumva sa se dea de gol la cineva, de obicei la scoala face ce face si vine pe la mine, si am vazut ca nu se poate abtine.
Ce pot sa fac, pentru ca am vorbit cu el, dar simt ca mai trebuie, nu gasesc cuvintele potrivite prin ai spune ca vreau sa avem o relatie in secret, el asteapta sa il accept, ca i-am zis sa imi dea un timp de gandire, nu vreau sa afle liceul tot sau clasa mea, am o clasa mai nebuna, daca intelegeti.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat oricat de micut. Multumesc Frumos!

Răspuns Câştigător
| medicalstudent a răspuns:

Sincera sa fiu nu te inteleg de ce ai vrea sa ai o relatie secreta... insemna ca nu iti place chiar asa de mult de el. Cand iubestia pe cineva vrei ca toata lumea sa afle si nu te intereseaza parerea celorlalti. Asa cred eu. deci sfatul meu ar fi ca daca il placi suficient de mult incat sa nu iti spese de cei din jur ai putea sa incerci, daca nu mai bine las-o balta. Desi chiar nu va de ce ai tine-o secreta.Ma rog tu stii mai bine. Te-am pupat sper sa te ajute sfatul meu

2 răspunsuri:
| IDN a răspuns:

De ce i-ti pasa de alti? De ce sa te ascunzi?

| ionitaalex1 a răspuns:

Nu va inteleg oameni buni va place de cineva marturisiti in fata tuturor ca nu e nici o rusine ...De ce sa fie o rusine ca iti place de cineva? Nu va inteleg...