| vyde a întrebat:

Buna TPU va rog ajutati-ma! In 13 mai am un an cu iubitul meu si nu stiu ce cadou sa-i fac. Va rog dati-mi cat mai multe idei pentru ca eu nu am nici una.

4 răspunsuri:
| WhiteLover a răspuns:

Parfum,cani cu inimioare si chestii dintr-astea,perna cu poza ta/a voastra,magneti de frigider cu dedicatii, un tort(dragostea trece prin stomac, si crede-ma ca o sa fie mai multumit decat te-ai astepta, o stiu pe propria piele), bratara de argint sau lant daca nu te tine buzunarul pentru aur(de fapt pe cine mai tine in ziua de azi laughing)...nush...

| WhiteLover a răspuns:

Ah,sau mai poti sa ii faci un album cu poze cu voiwinking

| byby34 a răspuns:

Eu zic:
o minge, un ceas, o rama cu puza(voi doi), un breloc, ect

| vox22 a răspuns:

Stiu si eu..in primul rand sa continuati cat mai mult sa fiti impreunabig grin ai putea sa-i iei care sa-i aminteasca de tine( un lantic cu numele tau sau poza voastra acolo, Accesorii bratari, poti sa iei un breloc mai special care sa se imparta in doua parti si tu sa iei una si el una) ai putea sa ii iei un tricou cu un mesaj dragut, sa nu ii iei spray-uri sau ceva de genu, baietii cred ca atunci cand le oferi produse de ingrijire le transmiti sa se mai spelelaughing ma rog... un ursulet ar fi dragut, poti sa ii faci tu singura cadoul daca esti priceputa. poate o cana din ceramica, cu un mesaj dragut, sau accesorii. l-ai putea scoate in oras oferindu-i o preafrumoasa zii din viata lui( poate la un film si tu sa-l lingusesti mereu sa-l iei in brate, sa-l saruti) gateste-i ceva dragut( niste briose de exemplu, cu glazura deasupra si sa scrii te iubesc.) poate ai putea sa-i faci o surpriza... toata ziua sa te faci ca nu stii nimic iar seara sa-l iei prin surprindere cu ceva frumos. sper ca te-am ajutat big grinbig grin BAFTA! o aniversare frumoasa!