anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma repede cu niste sfaturi, va rog.Azi a fost o zi foarte ciudata:m-am speriat din orice.Mi-a aratat cv poze un prieten ca a fost in nu stiu ce loc al satanistilor si a fotografiat pe alocuri cu blitzul si i-a aparut o fantoma si in alta o umbra.Is ft speriata.Nu cred in astaea,dar daca zicea lumea ca jur ca nu e fake sau astea, e mai rou si mai tare ma sperii.Va rog ajutati-ma cu niste faturi si pls sa nu faceti misto de mine.MUltumesc mult ca sunteti alaturi de mine!

14 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
NU trebuie sa te sperii.De acum sa ii eviti pe "prietenii" astia, ca se pare ca au niste preocupari foarte serioase si educative.In noaptea asta, dormi cu castile in urechi (nu date tare evident), de la mp3/telefon,sau adormi cu televizorul deschis, sau daca cumva lumina e prea tare la televizor, umbli la setari sa mai reglezi, iar volumul foarte incet sau pe mut sau cum vrei tu.Gandeste-te ca fantoma aia e acolo,nu vine acasa la tine, nu are treaba cu tine si ca maine te vei trezi si va fi o noua zi luminata de soare, vei asculta muzica, vei intra pe net, etc.Bafta! :*

| KubetiiOO a răspuns (pentru Floreenofficial):

Ce tampita sunt! Nu m-am gandit niciodata la replica aia''ca nu vine la tine''.Iti multumesc tie si tuturor care m-au mai calmat.Te pup.o seara placuta si tie.mersi mult

| Floreenofficial a răspuns (pentru KubetiiOO):

Nu esti tampita! Toti cred ca ne speriem de anumite chestii... sad

| KubetiiOO a răspuns (pentru Floreenofficial):

Si tu te mai sperii de la astea? sau te speriai?

| ErickEmil a răspuns:

Nu iti fie grija nu exista asa ceva. voi cu filmele voastrestraight face Sigur o fost o falsificatura du-te cu tupeu si zi-le sa nu mai minta ca n-are rost si daca vrei sa le arati poze horor. pozeaza-i pe eilaughing Bafta si sper ca te-am facut un pic sa razibig grin

| τττ a răspuns:

Stai linistita, draga mea.Amicul tau a vrut doar sa te sperie, trucand probabil o poza.Eu nu am auzit de locul satanistilor rolling on the floor Sau umbra probabil era a unei persoane sau la fel, trucata.Cu Dumnezeu inainte! Nu lasa niste prostii,, sataniste"sa iti piarda crederea in Dumnezeu.Ce naiba, te sperii din orice? Stai calma, draga Maria.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

Da, imediat băgaţi sataniştii în discuţie. Dacă nu ai fii un caz pierdut şi în acelaşi timp făcut de soartă la beţie ţi-aş propune serios să te documentezi asupra satanismului să vezi că nu e deloc cum îţi imaginezi tu. Dar, se pare că tu chiar eşti un caz pierdut, deci nu am altceva să-ţi zic/fac decât să-ţi urez un călduros "Mori în chinuri."

| KubetiiOO a răspuns (pentru HeresyoftheUnknownGod):

Esti un imbecil, cretin.Si mori tu dracului ca lumea nu are nevoi de haindacapti si imbecil ca tine._I_ sa te i-a al' cu coarne

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru KubetiiOO):

Ceva inteligent văd că nu ai ce să spui, deci eşti tu însuţi.
N-ai murit încă? Sau suporţi bine chinurile?

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru KubetiiOO):

Nu te-am înjurat, însă când văd prostie prin jurul meu chiar nu mă pot abţine.
Meriţi tot ce am scris acolo, posibil mai mult.
Îmi consumi aerul şi timpul.

| KubetiiOO a răspuns (pentru HeresyoftheUnknownGod):

Dar tu te-ai gandit ca tu esti un idiot si un bolnav metal care doreste sa moara altu? Ia mai bine mori tu, sa te i-a dracu ca esti un imbecil si un animal scapat de la zoo

| splitt a răspuns:

E camera slaba, manjita sau alte lucruri perfect explicabile

| MaDyyy33 a răspuns:

Se pare ca nu ai aflat inca de photoshoplaughing

| ionut1345 a răspuns:

Stai linistita ca nu e nimic ca sa crezi in astea trebuie sa ai 5-6 ani nu exista